Photobooth på nationalmuseet

Museum 015 Museum 030 Museum 043PicMonkey Collage

HEJ LÆSERE!

Efter utrolig mange shoppingture på strøget igennem de sidste uger, mente min mor at jeg skulle have lidt kulturelt viden og på den måde blive beriget, så vi tog på nationalmusset. Jeg skal lige love for at jeg blev beriget! – Jeg blev beriget med fire photobooth-billeder med manga-tema på den nye japanske udstilling. Billederne giver en manga-øjne og gør vidst også ens hudfarve en smule blegere end i virkeligheden (Det vil jeg i hvertfald gerne tro, for ellers er jeg godt nok blevet blegere igennem vinteren, end jeg troede.)
Men det her er bare et godt eksempel på mig og min mors forhold. Vi beslutter os for at gå ud og lære nogle nye ting om vores verden og få ny viden og vi ender med at give den gas i en photobooth. Selvom jeg nok aldrig kunne finde på at deltage i et reality-show, så tror jeg faktisk at mig og min mor ville være helt perfekte i programmet “mig og min mor” for vi har et totalt fjollet og tæt forhold.
Kunne I finde på at gå ind og tage fjolle-billeder med jeres mor i en fotoboks?
KNUS WHITTA

bloglovin1

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

Leave a Comment