Nyeste cover-crush

Cover1

HEJ LÆSERE!
Jeg har lige fundet et mobil-cover som indeholder nogle af de ting jeg elsker allermest – Navyblå, Paris, hunde og Marc Jacobs. Coveret koster 228 og er selvfølgelig virkelig dyrt i forhold til mange covers, men det er faktisk ikke en sum penge jeg ville have det dårligt med at give væk for sådan et skønt cover, som i den grad passer til mig og de ting jeg godt kan lide.
hvad synes I om coveret?
Jeg elsker virkelig rigtig mange af Marc Jacobs covers og ofte har  jeg været tæt på at købe et, men det her cover er jeg altså smaskforelset i og jeg må nød til at eje det – så nu må jeg bare vente til jeg får løn.
Har I et cover til jeres mobil, hvordan ser det i såfald ud?
Coveret kan iøvrigt købes HER
KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • René Najmi 19. februar 201412:25

  Det er cool:)

 • Rebecca 19. februar 201419:36

  Haha, ej det er et sødt cover.

  Lige for tiden har jeg et rigtig grimt cover, som ser vildt beskidt ud. Skal købe et nyt cover snart.

 • Anna Havanna 19. februar 201420:30

  Jeg elsker det cover! Og virkelig fin blog du har 🙂
  Knus Anna <3

 • Agnete 20. februar 201418:56

  Syns det er vildt sødt hvis teksten ikke var der men nuttet:)

 • Camilla Grubert Løgstrup 20. februar 201419:51

  Det er ret fedt, men jeg ville nok være mere “tiltrukket” af det, hvis det var i sort/hvid! <3

 • Maiken 20. februar 201421:53

  Jeg elsker Marc Jacobs, og jeg syntes at det er et mega fedt cover!!♥
  Mit cover er fra Berlin med Ritter Sports stablet oven på hinanden!♥ Det viser en af de få ting i verden som jeg elsker mest.

Leave a Comment