Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Backyard Photos

Style 012 Style 018 Style 021

Solbriller: Rayban – Jakke: Monki – Leggins: Pieces – Tee: Vero Moda – Støvler: H&M -Taske: Unknown

HEJ LÆSERE!
Synes virkelig at jeg har været halv-dårlig til at lave outfitbilleder i øjeblikket og det er jo faktisk rigtig træls, for faktisk er mine favoritindlæg outfitindlæggene. Nå, men jeg lagde igår morges dette outfit frem på min stol i mit walk-in-closet og tog derefter til ridetime på min hest. Da jeg kom hjem fra min hest klokken tre, så skyndte jeg mig i bad og så tog jeg det her outfit på for at lave nogle outfitbilleder. Til outfittet snuppede jeg i øvrigt min mors helt fantastiske Rayban solbriller med runde brilleglas, og det er jeg jo helt vild med! Hendes solbriller er lidt for bredde til mig, så jeg kan ikke helt passe dem, men jeg overvejer at investerer i mine egne, for de er så eksklusive og så er jeg en sucker for det runde brilleglas.
Hvad synes I om outfittet?
KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Camilla Grubert Løgstrup 21. februar 201413:08

  Virkelig lækkert outfit! Du gør det godt, din blog er super lækker! <3

 • Emma 21. februar 201415:15

  Du er bare så smuk Alberte! Arh og de solbriller, de er til at dø for. Elsker virkelig dine outfit indlæg, dine looks er så inspirerende 🙂

  http://bloggingby-emma.blogspot.dk

 • Agnete 21. februar 201417:40

  wauw og fede solbriller,

 • Rebecca 21. februar 201418:26

  Det ser fedt ud, kunne godt tænke mig at have set tasken ordentligt.

 • Signe 21. februar 201422:52

  Hvor er det fedt

 • Signe 21. februar 201422:52

  Hvor er det dejligt at se, at du handler de steder, hvor jeg også handler. at du så får mere ud af det, mht. stil, det er så en anden snak ;D

  Knus

 • Katrine Lionett 22. februar 201413:46

  Er vild med dit outfit! Også har du et vildt harmonisk og flot ansigt 🙂

  Kig gerne forbi:
  http://katrinelionett.blogspot.com/

Leave a Comment