Oversize jakke lookbook

HEJ LÆSERE!
Gud hvor er jeg dog bare glad for at kunne vise jer min første video! Jeg har et kamera som er elendig til at optage videoer og en computer med ALT for lidt plads, så jeg kan ikke lave videoer, men så har jeg jo simpelthen verdens sødeste veninde (Lisa) som lavede den for mig og gud hvor er det blevet fedt (roser ikke migselv, men hende, så jeg må godt).
Videoen er en video med fire forskellige lækre oversize-jakker som man kan have til foråret.
Den første jakke (den hindbærfarvede) er fra H&M og kostede kun 400 kroner.
Den anden jakke (Den skriggule) er fra Zara og kostede 900 kroner – det er personligt min favorit af alle jakkerne.
Den tredje jakke er også fra H&M, men jeg kan desværre ikke helt huske prisen, men den var også ovre i den lidt billige ende – Jeg må indrømme at jeg synes jakken ser lidt klumset ud på outfit-videoen, men den var virkelig lækker og hvis man har en ikke-så-tyk-jakke på, så tror jeg at det ser meget bedre ud.
Den fjerde jakke er fra Topshop og kostede ca. 500 kroner – Den er “last chance to buy” så hvis man er totalt forelsket i den og MÅ have den, så hurry up!
Beklager at jeg virker en smuuule akavet i nogle af optagelserne, men det er jo min første video, så jeg har en undskyldning. 😉
Hvilken videoer vil I gerne se på bloggen?
Hvad synes I om min første video?
Hvilken af jakkerne kan I bedst lide, og kan I lide mine valg af jakker til videoen?
KNUS WHITTA

 

bloglovin blackalberte whitta fashion blog

Comments: 9

 • Maria Louise Jensen 1. marts 201411:40

  Hvor er du bare sød – sådan rigtig uskyldig! Synes det er nogle fede jakke – fandt især nummer 2 og 3 rigtig fed! Lækkert du gider at prøve med noget nyt! Savner måske bare, at du prøver at sælge det med lidt selvsikkerhed, for du virkede en anelse usikker i videoen, sådan at man tænker mere over dit udtryk frem for selve jakkerne, og så bliver man ikke helt solgt. Men fedt indslag – det skal prøves igen!

 • Emilie 1. marts 201413:08

  Hvor er du sød! Elsker videoen, suuuuuper godt lavet. 🙂

 • anonym 1. marts 201418:11

  Hvorfor er du begyndt at lave videoer??? :O synes det er mærkeligt… du virkede en smule usikker og akavet i din video og jeg fokuserede mere på hvordan du kiggede på folk der kom gående end selve jakkerne 🙂 … Men jeg elskede simpelthen alle jakkerne!!

 • Josefine 1. marts 201418:38

  Hvor er det en fin video, eeeeelsker jakke nr. 1! <3
  Syntes det virkelig fedt du tør at stille dig op midt på Strøget! Syntes ikke du virker usikker, men det jo din første video som du siger, syntes du ser super sød ud! 🙂

  http://byus2you.blogspot.dk

 • Anna 2. marts 20149:53

  Super fin video, fortsæt med dem! <3

 • Sara Nielsen 2. marts 201422:07

  Syntes at det er super fedt, at der kommer en video på bloggen, men syntes at kameraet havde svært ved at fokusere til tider. Men fede steder du valgte at filme.
  Jeg er især vild med jakke nr. 3. Har du selv betalt omkring 2000 for jakker eller er nogle af dem blevet sponsoreret? For vil mene at 2000 for jakker er ret meget.

  http://welcometowonderlandsara.blogspot.dk/

  • Lisa 6. marts 201412:20

   Det klart kameraet ikke fokusere perfekt, når det ikke er autofokus når man filmer og folk de går forbi. Det er der ikke særlig mange SLDR kamera der kan, slet ikke når det er en kort lookbook filmet på 1 minut.

 • Marie 2. marts 201422:18

  Super fin video! Bare ærgeligt, at den er ret dårligt filmet, synes jeg.

  Jakkerne er mega lækre – er helt tosset med den gule!

 • Agnete 3. marts 201418:45

  Wow fed video men du har ret i du ser lidt dum ud i videoen du optræder på men kan godt lide den gule og du gjorde det på strøget:) Men vil godt se en video mens du måske tager billeder.

Leave a Comment