For my hands

For my hands - bracelets

For my hands - rings

Armbånd kan findes HER
Ringe kan findes HER

HEJ LÆSERE!
Jeg elsker virkelig smykker og hver gang jeg går ind i en tøjbutik med smykker, så bliver jeg automatisk tiltrukket af den lille smykke-afdeling. Men selvom jeg bliver tiltrukket så meget af smykker og elsker dem, så er jeg rigtig dårlig til at få købt dem, for jeg vil hellere bruge de penge jeg har på tøj, men det skal altså laves om nu – og flotte smykker kan jo også gøre rigtig meget for et outfit. Jeg bliver altid super misundelig på bloggere og tumblr-piger når jeg ser deres flotte ringe og armbånd, så nu har jeg lavet en collage med smykker JEG gerne ville have.
Bliver I også altid tiltrukket af smykkestativet i tøjbutikker?
Er I gode til at få købt smykker, eller bruger I mere jeres penge på tøj?
Hvad synes I om de smykker jeg har fundet?
KNUS WHITTA

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Agnete 8. marts 201419:52

    Uh i dag kom du med mange spørgsmål men skal med glæde svare;) Men dine smykker bare smukke men er bare ikke til ringe men de er stadigt skønne og jeg kigger altid smykker i tøjbutikker og bruger også mange penge på det:)

  • Sine Kirstine 8. marts 201419:59

    Jeg køber mest tøj, men elsker at kigge på smykker, men er bare ret kræsen så køber ikke så ofte smykker

  • Emilie 8. marts 201421:14

    Så er jeg ikke den eneste der er håbløst forelsket i det guld marc by marc jacobs armhånd. Ej hvor er det fantastisk!♥

Leave a Comment