Mit lovetag

lovetag 007 lovetag 016 lovetag 008

HEJ LÆSERE!
Nu har I nok fået spottet mig med et lovetag én eller flere gange, så nu vil jeg selvfølgelig skrive noget om den her perfekte halskæde som nu pryder min hals hver dag og engang imellem også om natten.
Jeg har nemlig været så heldig at modtage et fint lovetag fra Jane Kønig og jeg er SÅ glad for den! Jeg glemmer ofte at tage smykker på fordi at jeg ikke er særlig god til det med små detaljer, men det her lovetag er et så personligt smykke at man ikke helt kan glemme det. Jeg har valgt det i Sterling sølv fordi at det passer til alle mine outfits.
Jeg har valgt at de to bogstaver i mit lovetag skulle “A” og “W” af den simple grund at det er mine forbogstaver – Alberte Whitta.
Det er en rimelig kedelig grund og jeg ville gerne have en fin og rørende historie om hvorfor, men det har jeg ikke, men jeg ved at jeg resten af mit liv vil hedde Alberte Whitta så den kan forhåbentligt hænge om min hals igennem de næste mange, mange år.
Har I læst Elle’s nyeste magasin? – Der er der faktisk en side hvor der står at smykker med monogrammer på er blevet en stor tendens og er meget moderne.
Jeg er så glad for mit lille fine lovetag.

I kan købe jeres eget lovetag her: Jane Kønig
Hvad synes I om mit fine lovetag?
Hvis I fik et lovetag hvilke bogstaver skulle der så stå og hvorfor?
KNUS WHITTA

bloglovin blackalberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Emma 10. marts 201414:23

  Det er så fint, ønsker mig selv et i konfi-gave 🙂

 • Agnete 10. marts 201416:37

  Jeg syns den er virkelig fin men jeg ville nok have et v og a fordi v står for min døde hund Viggo og A for mit navn Agnete:)

 • Thea 10. marts 201417:52

  De er så fine.
  Ville gerne selv have en. <3
  Jeg har lige et spørgsmål:
  Hvilket kamera har du?

 • C 10. marts 201418:17

  Hvad med J for Whitta-Jacobsen?

 • Rebecca 11. marts 201420:32

  Ville have en med R, som står for mit eget navn, og så A som står for min mors navn.

Leave a Comment