The warm orange

Kongens 056 Kongens 062 Kongens 059

HEJ LÆSERE!
Jeg har længe gået og leget med tanken om at købe en orange læbestift som kan peppe min meget sort-hvide stil op og igår var jeg så inde i den nye MAC-butik på strøget som er MEGA lækker! Deres butik ser professionel ud og der er fin service. Da jeg kom derind spurgte jeg ekspedienten om de havde en fin orange læbestift og hun fandt den her frem til mig. På billederne af mig ser den rimelig rød ud hvilket er ærgerligt, for i virkeligheden er det mere en varm orange. Den søde ekspedient satte mig ved en make-up stol og stylede mig med læbestiften (helt gratis) så jeg kunne se hvordan den ville se ud på mig og jeg var solgt! Lige sådan en farve som jeg havde ønsket mig! Den er somsagt lidt mere orange i virkeligheden, men det er en varm orange, så den er liiidt rødlig, bare ikke i samme omfang som på billederne.
Hvad synes I om den?
Klæder farven mig?
BONUSTIP: Orange er passer utrolig godt til blå øjne da det fremhæver den blå farve rigtig flot.
KNUS WHITTA

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 23

 • Josefine 11. marts 201411:54

  Jeg synes farven er super fin til dig og dit hår 🙂

  http://paadenigen.blogspot.dk

 • Anna 11. marts 201415:16

  Hold mund, den er flot! <3

  Den passer helt vildt godt til dine øjne og hår – og så er det bare nogle virkelig gode billeder! Hvad hedder farven?

 • Agnete 11. marts 201417:02

  Wauw du ser virkelig smuk ud men da jeg så dit 3 billede med et smil var du bare så sød<3 I stedet for dine billeder altid er uden smil så smil:D

 • Emilia 11. marts 201417:25

  Den klæder dig godt 😀

  Jeg ejer ikke noget mac så det kan være et lidt dumt spørgsmål, men har læbestiften en navn?

 • Karina 11. marts 201417:46

  Du ser altså bare så godt ud 🙂 Virkelig fin læbestift 🙂

 • sine kirstine 11. marts 201418:11

  Gad godt at fremhæve mine blå øjne, men jeg er nok lidt for bleg til orange.

  Men den er vildt flot til dig 🙂

 • Kat B 11. marts 201418:12

  Det kan godt være, orange er godt til blå øjne, men det er bestemt ikke godt til misfarvede tænder!

  Når der er så meget gul undertone i en læbestift, får den dine tænder til at se rigtig gule ud. Hvis du vælger en læbestift med blå eller lilla undertone vil den derimod få dine tænder til at se hvidere ud.

  Farven i sig selv er rigtig flot… men altså ikke god til misfarvede tænder.

  Kat B
  Katience

   • KatB 13. marts 201411:01

    Man kan godt have misfarvede tænder, selvom man har bøjle på 😉 Og jeg siger ikke, dine tænder er super gule – jeg siger, at bare de er LIDT gule får den læbestift dem til at se mere gule ud.

  • Ida 11. marts 201418:36

   Alberte har et smukt smil med tandbøjle. Er du lidt…… Misundelig?

   • KatB 13. marts 201411:02

    Ja, hun har da et dejligt smil – også selvom hun har bøjle på. Hvad skulle jeg være misundelig på?

  • Marie 11. marts 201419:15

   Kolde undertoner fremhæver gule tænder, fordi blå og gul er kontrast, hvor røde/varme farver får tænderne til at fremstå mere hvide. Så du er lidt gal på den, hvis du skal “undervise” i makeup, skal du også gøre det ordentligt. Desuden kan du ikke se om Alberte har misfarvede tænder, når hun har bøjle på. 🙂

 • liv 11. marts 201418:13

  fedt at se et smil med tænderne du er smuk som du er smil til verden og verden smiler igen

 • Emilie 11. marts 201418:14

  Årrre elsker orange læbestifter! Tror virkelig også at lilla ville være en farve for dig ♥

 • Louise 11. marts 201418:34

  Er det morange? Morange er i hvert fald min favorit læbestif fra MAC, den er SÅ fin, og hvis du siger, at den er lidt mere orange end på billederne, tænkte jeg, at det sikkert var den, hehe. 🙂

 • Rebecca 11. marts 201419:44

  Den ser så flot ud til dig.

 • Emilie 12. marts 20147:17

  Hvor er den flot! Klæder dig virkelig godt 🙂

Leave a Comment