Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Sheinside favorites

sheinside blog2
Jakke ((HER)) 

sheinside blog
SHORTS ((HER)) – Top ((HER))

sheinside blog1
Overalls ((HER)) Sort sweater ((HER))

HEJ LÆSERE!
Da jeg fik muligheden for at samarbejde med sheinside var jeg selvfølgelig fuldstændig solgt, for jeg elsker sheinside meget højt og jeg synes deres mærke er ALT for undervurderet i forhold til hvor lækkert deres tøj er. Jeg ville lyve hvis jeg sagde at kvaliteten var chokerende god, men den er fin og deres tøj er lækkert at have på! Jeg blev bedt om at lave en fin collage med mine favoritter fra dem og det var faktisk det sværeste ved det for jeg er ikke så god til det tekniske og jeg plejer at bruge polyvore.com til collager, men det kunne jeg ikke her, så derfor er billederne en smule utydelige og også lidt store, men I har forhåbentligt en idé om hvordan det ser ud. Jeg vil MEGA gerne have shortsne med ko-print, men jeg elsker alle tingene.
Sheinside.com er i hvertfald et mærke man bør kende hvis man er en ung pige uden alt for mange penge, som alligevel gerne vil være med på moden og gå i lækkert tøj. Hos Sheinside kan man i den grad få både lækkert OG billigt tøj.
Har I nogle favoritter fra mærket? Link mig dem endelig, jeg er meget nysgerrig.
KNUS WHITTA

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Anonym 12. marts 201422:03

  Hej Alberte!

  Årh, jeg elsker Sheinside, SÅ meget!!
  En veninde jeg har, bestilte tøj derfra for ikke særlig lang tid siden, og hun var så uheldig at der kom en hel del told på.
  Ved du om der altid er told på, eller hvordan?

 • Sine Kirstine 13. marts 20145:46

  Jeg synes ikke man kan se forskel på dine normale collager, også den her 🙂
  Det er noget flot tøj du har fundet, men det passer måske mere til en på 15+ for jeg tænker bare det vil passe til en der er ældre.

 • Olivia 13. marts 20148:45

  Er siden amerikansk? 🙂
  Er helt forelsket i jumpsuiten!

 • Agnete 13. marts 201418:17

  Syns det hele er grimt men min smag!

Leave a Comment