Lanzarote – Day 2

HEJ LÆSERE!
Så er der gået to dage hernede og jeg vil aldrig hjem! Jeg er begyndt at komme ind i ferie-rytmen med at sove længe, tage tingene stille og roligt og sove dejlige middagslure (jeg elsker at sove.) Min anden dag hernede var super hyggelig, dog var vejret en smule dårligere end igår, men jeg har ligget nærmest hele dagen ude på vores lille altan svøbt ind i dyner og læst Nynnes dagbog med en kop te ved siden af mig – så kan man jo ikke bede om mere.

La santa 016

Dagen startede med en skøn gåtur ned på en strand ved hotellet hvor at min skønne mor syntes at mit lilla sæt fra Cecilie Copenhagen passede super fint til de sorte klipper, så vi var ude og hoppe rundt på klipper for at få nogle fede billeder, haha… Jeg tror faktisk at jeg har “lært” min mor at elske at fotograferer, for da jeg begyndte bloggen og bad hende om at tage billeder så virkede hun ikke just begejstret, men nu tager hun også billeder UDEN jeg beder hende om det og faktisk må jeg engang imellem bede hende om at stoppe, hahah.

La santa 039

På samme tur ved stranden fik jeg et ret heldigt billede af de høje bølger… Man forstår godt at professionelle surfere tager til Lanzarote for at øve sig til forskellige turneringer.

La santa 056

Efter strand-turen tog vi ned til poolen og hyggesnakkede lidt, som mig og min mor er så gode til, haha.

La santa 058

Ved 11-tiden smuttede vi ned til det olympiske stadion hvor vi skulle løbe et par runder. Jeg må indrømme at grunden til at jeg elsker at tage ned til stadionnet ikke er pga. de lækre løbe-omgivelser, men fordi at deres wi-fi er super godt dernede (man er vel blogger.)

Er der nogle særlige billeder I gerne vil have at jeg tager på min rejse-dagbog? Så må I endelig sige til – jeg vil gerne give jer en idé om hvad der sker hernede.
KNUS WHITTA

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Cecilie 24. marts 201412:01

  Heej Alberte!
  Jeg skal på efterskole, så det ville være super duper fedt hvis du kunne komme med ideer til hvad du fx ville have med på en efterskole!
  Måske bare de top 10 ideer?? For jeg er lidt på løsgrund…

  • Elsker efterskole 24. marts 201419:07

   Du skal have alt med hvad du bruger derhjemme normalt og hvis det er en sportsefterskole så en MASSE sportstøj 🙂 Er selv på efterskole nu så taler fra egen erfaring 🙂 Og glæd dig. Det bliver det fedeste år i dig liv!

 • Maria 24. marts 201418:27

  Hej Alberte mus! <3

  Kunne det ikke være fedt hvis du lavede "følg min dag", altså følge en af dine dage i din ferie fra om morgen til du smutter i seng og hvis KUN hvis du føler at det er rigtig også at lave en slags video ting oveni, med det som du har oplevet/ oplever ellers kan du også komme med billeder af de sjove oplevelser/ ting du ser eller oplever og hvis du lige fanger dem så tag da lige de lækre fyre du ser med også, hvis du ser nogle overhoved.. haha xD <3

  – Ej jeg håber du nyder din ferie fuldt ud og du er utrolig smuk, aldrig glem det, Husk det! <3

  Knus <3

 • kathrine 3. april 201418:52

  Haha, kan godt lide at du elsker det sted pga deres wifi! haha 🙂

  Kig gerne forbi, knus.
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

Leave a Comment