Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Lanzarote – Day 5

HEJ LÆSERE!
Igår var det næst-sidste hele dag på ferien og den brugte jeg til at sole mig ved poolen, læse min Nynne-bog færdig og spise burger og dyrke lidt sport. Midt på dagen fik jeg sovet en times eftermiddagslur hvilket er det FEDESTE tidspunkt på dagen – jeg fatter ikke at nogle kan klare sig uden eftermiddagslur, og da jeg vågnede gik mig og min mor en tur rundt på resortet og skød nogle forskellige billeder.
Jeg vil på én måde SLET ikke hjem, men på en anden måde savner jeg min seng og mit værelse og de daglige rutiner ret meget.

Shoot 007

Mit sports-outfit igår var meget inspireret af ballet, selvom det egentlig ikke var ballet vi lavede. Jeg lånte min mors helt fantastiske bodystocking-suit fra en gymnastikbutik ved navn “stræk og bøj.”

Shoot 040 Shoot 027 Shoot 053

Lidt sporty billeder før sports-sessionen – Min form er blevet radikalt meget bedre af at hav været hernede.

Shoot 074 Shoot 090

Efter middagsluren gik vi somsagt ud og skød nogle billeder ved stranden og her er der et par af dem. Jeg prøver så vidt muligt at se lidt seriøs ud når der bliver taget billeder af mig til bloggen, men engang imellem svipser den og så kommer der et billede som dét med et ansigt hvor det ligner jeg har spist noget surt…

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Agnete 27. marts 201418:41

    Uh hvor hyggeligt men vil svane din feriedagbog:(

  • kathrine 3. april 201418:48

    Ej hvor nogle dejlige billeder! :). Og hvor er du smuk 🙂

    Kig gerne forbi, knus.
    http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

Leave a Comment