Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Things you didnt know bout’ me

blog 046

1 Da jeg var mindre boede mig og min familie i Barcelona og jeg drømmer om at vende tilbage. 2) Jeg har gennem det meste af mit liv nærmest været blind på mit ene øje, men da jeg var tolv år blev det opdaget af en øjenlæge og så begyndte jeg hver dag at træne forskellige øje-øvelser som skulle styrke synet, og idag ser jeg faktisk riiimelig OK på det. 3) Jeg er ekstremt glemsom og flere år af min folkeskole glemte jeg ALTID min jakke henne på skolen, så selvom det var vinter og kulde, kom jeg ofte hjem kun iført en sweater. 4) Da jeg gik i vuggestue spiste jeg næsten aldrig mad med de andre børn, for jeg var meget træt og sov altid når de andre spiste frokost og når de andre skulle sove, så vågnede jeg og fik min frokost. 5) Da jeg gik i børnehave kunne min mor og pædagogerne næsten aldrig finde mig når min mor ville hente mig, fordi at jeg ofte gemte mig i hække og i fjerne legehuse, haha. 6) Flere år efter at jeg var stoppet med at lege med bamser, var det stadig farligt at tage mig forbi bamse-hylden i legetøjsbutikker for jeg blev dybt fristet til at købe dem allesammen. 7) Jeg snorkede ekstremt voldsomt (nærmest som en fuldvoksen mand) da jeg var lille. 8) Jeg snakker ofte virkelig hurtigt og virkelig meget, så det er nærmest ugentligt at mine forældre må bede mig om at tie stille, haha. 9) Jeg har aldrig forstået at nogle unge piger bliver sure hvis deres veninder får det samme tøj som dem selv.. Hvis de ikke vil have andre får det samme tøj som dem selv, så få lavet tøjet hos en skrædder. 10) Da jeg var ni-ti år havde jeg indisk tema på mit værelse med indiske tæpper og perlekæder med indiske perler hængende ned fra døråbningen til mit værelse.

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Olivia J 2. april 201416:29

  Fedt indlæg. 🙂 Jeg skal til Barcelona til sommer.. glæder mig, ih altså! Ej hvor fedt du har boet i Barcelona. (:

 • Mette 2. april 201417:32

  Dejligt med et personligt indlæg. Elsker sådanne små facts <3

 • Astrid 2. april 201418:29

  hvilket program bruger du til at redigere de her billeder?

 • Agnete 2. april 201418:45

  Sjov info:P

Leave a Comment