Housewarming?

housewarming collage

 

Tøjstativ: HER – marmor-fad/bakke: HER – Glas: HER – Sengetøj: HER – Ugle-lys: HER – Puder: HER og HER – Kagefad: HER – Lysestage: HER – Ur: HER 

HEJ LÆSERE!
Nu er det tid til et lidt “nyt” slags indlæg. Jeg vil nemlig kaste mig ud i noget bolig-relateret. Jeg er ikke særlig dygtig til det med bolig og indretning. Jeg kan godt lide at forestille mig hvordan mit drømmehjem ser ud, men i realiteten ville jeg aldrig kunne finde ud af at få det gjort til virkelighed, haha.
Nå, men selvom mine indretnings-skills ikke er toptunede in action, så kan jeg da drømme lidt og lave en collage.
Jeg går jo rundt og drømmer lidt om at flytte hjemmefra. Der går nok først to år ca. før det kan blive en realitet, men jeg er allerede begyndt at finde ud af hvad jeg vil ønske mig i indflyttergave af min familie og venner. Derfor lavede jeg den her lille collage med både dyre, men også billige ting, som man kan ønske sig i indflyttergave, eller måske bare i konfirmationsgave, fødselsdagsgave osv.
Jeg er især VIRKELIG hooked på de lækre glas fra HAY og hvergang jeg kommer forbi butiksvinduet ved HAY, så stopper jeg op og sukker efter dem. Derfor er de helt sikkert number one på min liste over drømme-indflyttergaven.

Går I op i boligindretning?
Har I et bestemt bolig-item som I bare VIL have når I flytter hjemmefra?
Lad mig høre fra jer – jeg elsker jeres skønne kommentarer og jeg læser dem allesammen igennem og bliver underholdt. 🙂
KNUS WHITTA

Har I iøvrigt husket at deltage i den lækre give-away om en chanelneglelak?
Hvis ikke, så kan I finde give-awayen lige HER

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Mia L 4. april 201414:14

  Ih sikke nogen fine ting du har fundet 🙂

  Knus Mia
  God weekend!
  http://www.blogaboutmia.com

 • Anna 4. april 201414:17

  Ville elske at eje tøjstativet, bare i den store model! – Ejer selv sengetøjet, ihhh, det er så dejligt! <3 😀

  Knus Anna

 • Line Oehlenschläger 4. april 201414:26

  Cool ting du har fundet – specielt uglen er lidt sej 🙂

 • Maria 4. april 201416:12

  Jeg elsker indretning. Hvor folk generelt bruger sin opsparing flad i tøj, så har jeg altid haft noget for boligindretning. Jeg er især inspireret af DIY, som er meget IN for tiden – især hvad angår en bolig. Jeg er typen, der ikke vil kunne gøre noget halvt. HAY er også blandt mine yndlingsmærker, og jeg elsker min afsætningslærer for, at vi pt. laver en aflevering om virksomheden. Der ud over har jeg virkelig også noget for ferm living, som jeg måske endnu bedre kan lide. Jeg er så meget imod IKEA. Tingene må gerne koste noget. Så er man da sikker på, at det ikke er i hvert 3 hus i byen, hæ. Hvis du gerne vil mere ind i, det kan blandt andet henvise dig til denne blog, hvor personen bag har nogle virkelig fede inspirationsbilleder og hun er god til at komme med sjove idéer. 😀

  http://blog.boatpeopleboutique.com/

 • Agnete 4. april 201418:31

  Hm det er fede ting men går ikke op i sådan noget:)

 • kathrine 5. april 201420:51

  Super lækre ting, og sager! Elsker på lyestagen med uglen! 🙂

  Kig gerne forbi min blog, knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

Leave a Comment