New in – Samsøe & Samsøe

Strøget 017 Strøget 021 Strøget 040

HEJ LÆSERE!
Forleden var jeg på strøget (once again) for at kigge på en trøje fra Samsøe&Samsøe som jeg har crushet på i en del tid. Når det gælder basic-items, så bliver jeg altid i tvivl om jeg skal købe det. Hvis det gælder en detaljeret top, så har jeg stort set altid en meget stærk mening omkring om den er “lige mig” eller ikke er mig, men når det gælder basic-items så skal jeg altid tænke i mega lang tid over om den er vigtig at have i min garderobe, eller om den er undværlig. Den her trøje er så lækker i stoffet og så ELSKER jeg striberne samt halsudskæringen.
Hvad synes I om den?
Pt. synes jeg at at Samsøe&Samsøe har ekstremt mange lækre items.
KNUS WHITTA

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Emilie 7. april 201414:17

  Virkelig fin trøje <3

 • Karoline 7. april 201417:52

  Nu hvor du ikke bliver betalt for dit runner-job hvor får du så pengene fra til alle dine lækre ting? <3
  Ps elsker alle dine ting

 • Maria 7. april 201421:35

  Fedt design. Er faktisk mere forelsket i og jakken – men fed trøje også. Hvad mærke er resten af dine ting? 🙂

 • Sine Kirstine 8. april 20145:26

  Kan godt lide din bluse, meget basic.
  – Har du egentlig ikke ret mange stribede bluser?

 • frederikke rhod 8. april 201410:12

  Virkelig lækker trøje ! Hvor er dine bukser fra ? ELSKER outfittet <3

 • Rebekka 8. april 201415:06

  Du er gået videre i Vi unge Covergirl 2014, har du set det? Men i hvert fald tusinde mange gange tillykke med det! Håber så meget at du vinder! :)<3:)

 • kathrine 8. april 201421:39

  Virkelig sød og fin trøje! 🙂

  Kig gerne forbi, knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

Leave a Comment