Nué notes // Isabel Marant crush

IMG_7952 IMG_7959

HEJ LÆSERE!
Idag var jeg et smut inde i en af mine yndlingsbutikker nemlig Nué notes for at få min daglige inspiration. Jeg elsker virkelig alle deres items, men især har jeg forelsket mig i deres skjorte fra Isabel Marant som I kan se på de overstående billeder.
Stoffet er superblødt og jeg elsker det lilla tern – og så gør det bestemt heller ikke noget at butikken har sammensat skjorten med en superfin og lækker vintagetaske og en nederdel – det er jo fuldstændig perfekt sammensat.
Jeg er ikke helt sikker på om Nué notes har flere butikker rundt omkring i landet, udover den som ligger ved en sidegade til strøget, men jeg synes HELT sikkert at man bør kigge forbi den her butik hvis man ikke så ofte har muligheden for at komme til KBH – deres items er rimelig dyre, men virkelig fin kvalitet. Udover deres eget mærke, så sælger de også Kenzo, Isabel Marant, Acne Studios og you name it. Jeg skal i hvertfald have fat i den her skjorte asap.
Hvad synes I om skjorten?
Kender I Nué notes?
KNUS WHTITA

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Agnete 9. april 201414:20

    Den er virkelig køn:)

Leave a Comment