Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Viunge covergirl 2014

IMG_7928

HEJ LÆSERE!
For et par uger siden var der en af mine læsere som sagde at jeg burde melde mig til covergirl-konkurrencen. Jeg overvejede det længe, for jeg har bestemt ikke en særlig god selvtillid og føler mig ofte meget grimmere end alle andre, så jeg var rimelig sikker på at jeg ikke ville gå videre og at jeg ville få meget færre stemmer end alle andre. Men jeg meldte mig forsjov og der kunne jo være en lille minimal chance for at jeg ville gå videre. Igår blev de 100 udvalgte til simifinalen så offentliggjort og JEG VAR MED! Jeg meldte mig lidt forsjov og uden tanker om at vinde, men nu har jeg altså fået blod på tanden. Jeg drømmer jo om at blive model, men jeg er bare ikke høj nok til at komme ind på bureauerne og det har været en drøm for mig siden jeg købte mit første viunge-blad at komme på forsiden, og nu er chancen der og dér er det OK ikke at være høj! – Derfor vil jeg selvfølgelig blive så super taknemmelig hvis I har lyst til at stemme på mig, hvis I altså har lyst til at se mig på forsiden.
Uanset om jeg går videre og bliver en af de 20 udvalgte, så er jeg simpelthen så taknemmelig for at der er kommet så mange stemmer på mig i første runde, for det har virkelig givet mig en helt ny selvtillid.

I kan stemme på mig her: VIUNGE COVERGIRL
STORE KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 19

 • Simone 9. april 201412:51

  Ville gerne stemme på dig men linket virker ikke..?!

 • Lisa 9. april 201412:52

  Så har jeg stemt! Du fortjener at vinde! (:

 • Agnete 9. april 201414:24

  Du er million gange kønnere en de fleste der deltager<3 Og du self har du fået en stemme

 • Anna 9. april 201417:56

  Du er virkelig smuk, og helt sikkert den smukkeste finalist, og den rigtige vinder! Jeg har stemt på dig, og krydser fingre for dig – du fortjener det virkelig! <3

 • Ross Roswell 9. april 201418:39

  Ikke særlig god selvtillid? Du gør nar af mig … Du er sgu da skide smuk!

 • Olivia Jakobsen 9. april 201419:13

  Jeg kiggede faktisk på siden i morges og så at du var med, og der fik jeg et chock! omg du er med! Jeg håber SÅ meget at du vinder. Jeg har været med til Cover Girl festen de år det har været der.. 🙂 SÅ FED FEST. og det kunne være så fedt at sig dig i virkeligheden!

  I vote for you Alberte!

 • Emilie 10. april 201412:28

  Har stemt! <3

 • Amanda 11. april 201421:36

  Jeg har stemt på dig! Du er sgu smuk, Alberte! 🙂
  Knus, Amanda!

 • Marie 9. juni 201419:52

  Jeg er selv føleg-model på et modelbureau, og der siger de at højden ikke altid spiller en rolle og du er super køn, så det er ikke umuligt!:)

Leave a Comment