Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

The old copenhagen // Todays outfit

IMG_7996IMG_7994IMG_7999

Sweater: Whyred – Bukser: Zara – Sko: Pieces – Jakke: Carheart

HEJ LÆSERE!
Igår havde jeg en af de dejligste dage meget længe, jeg fik nemlig massere kvalitetstid med min dejlige far. Min far har jo en høj stilling som Dansk overvismand og det betyder at han arbejder fra tidlig morgen til sen aften, men igår havde han tid. Vi tog derfor ind på strøget og udlevede vores fælles hobby, nemlig fotografi OG kvindemode. Vi var inde i nogle forskellige butikker og han måtte bestemme hvad jeg skulle prøve – det var virkelig underholdende og sjovt. Derudover så tog vi nogle billeder i de små københavnske gader. Jeg elsker jo de små sidegader til strøget – mange af dem er virkelig gammeldags fordi at de blev bevaret da København brændte engang for længe siden. Så vi tog billeder der.
Mig og min mor ryddede forleden op i alt vores tøj og lavede tøjbyt, der fik jeg den her lækre brune sweater fra Whyred som jeg har på på billederne ovenover – hvad synes I om den?
Hvad synes I generelt om outfittet?
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Kirstine 10. april 201414:18

  Synes de hvide bukser gør dig meget mere kvindelig, og det absolut >elsker< jeg ved dem. De sidder rigtig godt på dig.

  Jeg synes dog det er mindre charmerende, at der på sidste billede er en bunke opkast ved siden af dig, haha.

 • Agnete 10. april 201414:36

  Uh du er smuk som altid. Gklæder mig også til noget kavlitetstid med min far i næste uge:D

 • Camilla - Scent of Fashion 10. april 201417:03

  Hvor ser du fin ud i sådan et afslappet outfit! Hvide jeans klæder dig rigtig godt 🙂

 • Celina 10. april 201418:07

  Din jakke er super fed 🙂

  // hvidbrunette.blogspot.dk

 • Camilla 10. april 201421:27

  Super flot outfit!! – det passer perfekt til dig!! :))

  sisepuedee.blogspot.dk
  -Milla

Leave a Comment