IN MY BAG?

IMG_7909 IMG_7913 IMG_7911

HEJ LÆSERE!
Jeg har for første gang i mit liv en lille taske med fast inventar. Før jeg fik denne taske fra Erbst Copenhagen har jeg ikke haft en “fast” taske som jeg altid havde med mig når jeg skulle i byen, men det har jeg nu.
Jeg har samlet nogle af de ting som jeg har med i tasken, hvis jeg skal en tur på strøget, eller skal ud og mødes med nogle veninder. I min taske finder man stort set altid min pung, derudover finder man altid hårelastikker og solbriller. Disse items er fast inventar i tasken, men min mobil tager jeg selvfølgelig altid op når jeg kommer hjem. Det samme gælder min lille notesbog som ligger ved mit natbord når den ikke er i min taske. Jeg elsker at have mulighed for liiige at skrive noget ned hvis jeg får brug for det så derfor kan jeg bedst lide at have noget at skrive med når jeg smutter ud. Min notesbog er fyldt med blog-ideer, ideer til manuskripter eller til noveller og så et par mobilnumre og e-mail adresser som jeg måske får brug for.
Mine solbriller er fra Urban Outfitters, min pung er fra Nørgaard på strøget, mit mobilcover er fra NORR, og min fine notesbog er fra Bungalow.
Engang imellem har eg også en læbepomade med, men den holder mest til i min make-up samling og ofte glemmer jeg at pakke den ned sammen med de andre items.
Hvad har I ALTID i jeres taske?
KNUS WHITTA

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 10

 • Josefine 11. april 201416:45

  Ej hvor sjovt jeg har den samme pung som dig den er såå fin!
  Det jeg altid har i min taske er mobil, pung, buskort og nøgler 🙂

  http://byus2you.blogspot.dk

 • Agnete 11. april 201418:57

  Uh fede billeder:) Har ofte det samme men har lige pakket taske til vi flyver i morgen til England så vil ikke komenterre de næste dage:(
  Men jeg har apkket mobil, notesbog + kuglepen og en god bog

 • Anna 11. april 201420:21

  Hej Alberte, elsker din blog!<3 har liket dig på face, så jeg altid kan holde mig opdateret på din blog<3 og hvilken mobil har du forresten?<3

 • Natascha 11. april 201422:00

  Hej Alberte.
  Jeg synes ikke jeg kan finde din notesbog nogen steder?
  Kan du evt sende link til den?

  Mvh Natascha

 • Gunnbrit 11. april 201422:47

  Penge, læbepomade, håndkrem, nøgler, min mobil og af og til også mit kamera 🙂

  gunnbrit.bloggersdelight.dk

 • Marie 12. april 201422:35

  Mega dejligt indlæg!

  Jeg har ALTID min pung, cigaretter, lighter, solbriller, min kreative dagbog, en blyant, læbepomade, og som oftest kan man altid finde en læbestift eller to.

Leave a Comment