Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Get the look

get the look

HEJ LÆSERE!
Forleden dag sad jeg og rodede med en lille collage, hvilket er en af mine hobbyer. Jeg besluttede mig for at lave en “get the look” for ofte kan det være svært at finde items som ligner lidt dem man ser på de smukke modeller/tumblrgirls/skuespillere osv.
Dette outfit er lidt sporty og jeg har selvfølgelig prøvet at ramme noget som ligner.
Hvad synes I om min nye idé med at lave get-the-look-indlæg?
Synes I at de items jeg har fundet ligner lidt dem på pigen? – Jeg kan selvfølgelig ikke finde noget som er fuldstændig tilsvarende til det på billedet, men jeg kan finde items som giver lidt samme “effekt.”
KNUS WHITTA

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 3

 • Lisa 12. april 201412:40

  Jeg elsker get-the-look-indlæg! <3
  Flere af dem tak! 😀

 • kathrine 12. april 201414:54

  SUper fint Get the look indlæg, jeg elsker sådan nogen! 🙂
  Og virkelig fint sæt!

  Kig gerne forbil min blog, knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

 • Agnete 16. april 201422:15

  Uh fed ide jeg elsker virkelig sættene:)

Leave a Comment