H&M conscious

HEJ LÆSERE
Er jeg den eneste som er virkelig optur over at H&M’s nye Conscious-kollektion er kommet på gaden? Jeg har én gang før været bevidst om deres særlige kollektion som sætter fokus på bæredygtighed og som for bemærkelsesværdigt få penge er blevet produceret på de mest hensigtsmæssige kår for miljøet.
Det betyder at man bruger mindst muligt af jordens ressourcer, f.eks. energi og vand.
Derfor var jeg også rigtig glad da jeg fik lov til at skrive lidt om den fine reklame og hvad deres Conscious-kollektion indeholder.
Videoen synes jeg viser en selvstændig kvinde som nyder lækkert tøj fremstillet på den bæredygtige måde – hun bærer outfittet med selvtillid og man får virkelig lyst til at købe kollektionen med det samme – derfor har jeg fundet mine favoritter fra kollektionen, som jeg MÅ ind og prøve hurtigst muligt.

conscious favoritter

 

Hvad synes I om den fine reklame og hvad synes I om de lækre ting jeg har fundet fra kollektionen? – Går I op i bæredygtighed og økologi når I leder efter tøj?
KNUS WHITTA
SPONSORERET INDLÆGalberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Julie M. Kirkeby 14. april 201418:44

    Min veninde har den hvide coat som du har på din collage – og jeg blev vældig overrasket da hun sagde at den var fra H&M, da kvalitet og design virkelig er overdådigt. Og jeg har overvejet ret meget selv at anskaffe en magen til. Ellers ser jeg nu den hvide skjorte, den er virkelig også flot – den må jeg helt sikkert lige kigge ekstra på!

    xx
    juliekirkeby.blogspot.dk

  • Agnete 16. april 201422:20

    Meget fine ting<3

Leave a Comment