Leo & Knit // Get the look

blue and leo - get the look

Hej  læsere,
Igår var jeg inde på tumblr for at få lidt inspiration til min egen garderobe. Overraskende nok var det et meget simpelt outfit som endte med at give mig allermest inspiration. Jeg må indrømme at jeg nok aldrig bliver bedstevenner med leopardmønsteret, men disse bukser, sammensat med en lækker oversize-sweater det er for lækkert! Jeg tror ikke at billedet ville have sagt mig så meget hvis det var slim-fit jeans og de var ultrastramme, men fordi at de er lidt chinos-agtige og er smørret lidt op, så bliver det bare virkelig flot. Derfor gik jeg straks på udkig efter et par leopardbukser som hverken er ultrastramme eller som er desideret joggingbukser – og det viste sig at være overraskende svært!
Heldigvis fandt jeg disse bukser fra Zara som hverken er skinnyjeans, men heller ikke er joggers og jeg overvejer virkelig at købe dem!
Hvad synes I om sammensætningen med en sweater og et par chinos-inspirerede leopardbukser? Lad mig endelig høre jeres mening! Jeg elsker virkelig når I lige smider en kommentar – det inspirerer mig meget at læse hvad I skriver.
KNUS WHITTA

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Anna 17. april 201416:19

  Synes helt klart du skulle købe dem! Det ser vildt fedt ud, og jeg tror virkelig, de ville klæde dig. 🙂

 • Sine Kirstine 17. april 201418:10

  Jeg ville tænke at sættet måske ville være pænere hvis det var en sweater og leopard gamacher, på den måde er der noget stramt og noget løst

 • Agnete 17. april 201419:28

  Uh bryder mig ikke om bukserne men trøjen er fe dog ok kombi:) Kom til at tøænke på måske ville du finde et fint sæt og lave et billigt og dyrt alternativ?

 • kathrine 18. april 201420:33

  Leo er virkelig det bedste, og det kan virkelig gøre et look federe! :).

  Kig gerne forbi, knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

Leave a Comment