Lucky girl in sheinside

PicMonkey Collage

outfit 028 outfit 053 outfit 055 outfit 073 outfit 025

Barbiesweatshirt kan købes HER
Bladbluse kan købes HER

HEJ LÆSERE!
Hvor blev jeg dog bare glad da jeg forleden fik en stor pakke fra det fede tøjmærke Sheinside. Sheinside har et kæmpeudvalg af lækkert tøj og der kommer mere tøj til shoppen hver dag, derfor går jeg også hver dag ind og tjekker om de har nye items som jeg skal tilføje til ønskelisten.
Jeg modtog disse to items, nemlig den feminine bladbluse og den lyserøde Barbiesweatshirt. Jeg elsker virkelig begge items, men jeg må indrømme at jeg tror at jeg vil gå allermest med barbiesweateren for jeg crusher for vildt på den og den er helt utroligt behagelig at have på!
Hvad synes I om de items som jeg har været så heldig at modtage fra Sheinside?

I kan tjekke deres hjemmeside lige HER
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Josefine 18. april 201412:47

  Bladblusen er virkelig fin!

  http://byus2you.blogspot.dk

 • Anna 18. april 201413:43

  Oh, jeg er VILD med sweatshirten, og den klæder dig bare SÅ godt! <3

  Fine billeder!

  Knus fra Anna

  annamoellerlarsen.blogspot.com

 • Katrine Maria 18. april 201414:21

  Virkelig fede trøjer 🙂

  Kig gerne forbi min blog 🙂
  http://katrinemaria.blogspot.dk/

 • Agnete 18. april 201421:37

  De er smukke og du er smuk me ddem<3

 • Natascha 18. april 201422:11

  Wow, hvor er det bare nogle fine bluser! Jeg kan især godt lide den pink:)) Er det sikkert at bestille fra sheinside?:)

 • Anne 21. april 20140:13

  De er rigtig fine! Jeg har selv lige bestilt fra sheinside og venter nu spændt. Hvor lang tid gik der før du modtog pakken, og er du tilfreds med kvaliteten på bluserne? 🙂

Leave a Comment