Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Medina x Gosh


HEJ LÆSERE
I dette indlæg vil jeg gerne skrive lidt om en nyhed indenfor Dansk makeup som jeg personligt er meget begejstret for – Medina har nemlig lavet en makeupkollektion for mærket GOSH.
Fælles for alle produkterne i kollektionen er at de er opkaldt efter hendes hits (Jalousi, Happening og Keep me hangin’).
Hendes makeupkollektion afspejler hendes stærke attitude og rå tøjsmag perfekt og alle produkterne har stærke farver som vil være helt perfekt til en fest eller hvis man vil peppe et lidt afdæmpet outfit op.
Udover kollektionen, så har Gosh også lavet en lille præsentations-video hvor man følger Medina til et Meet’n’Greet med alle sine fans, alt imens de venter på at kunne købe hendes produkter. I løbet af videoen bliver man også præsenteret for produkterne og ja, man bliver virkelig fristet til at købe det hele – Især blev jeg meget fristet af læbestifterne da jeg synes farverne på læbestifterne i kollektionen er helt vildt flotte og stærke.
Nu har jeg set videoen og det er altså utrolig svært ikke at blive lidt glad indeni når man ser den. Medina er charmerende og man får lyst til at lære hende bedre at kende, og så er det jo også bare helt fantastisk at se alle de glade fans som kæmper for at få et glimt af deres idol.

Medina by gosh

 

SPONSORERET INDLÆGalberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Agnete 27. april 20149:10

    Jeg overvejer stærkt at købe en læbestift:P

  • Mia Lyborg 19. maj 201414:10

    Jeg har også købt en læbestift fra Medinas serie, den er rigtig god også dufter den godt:)

    Love Mia.

Leave a Comment