Bloganbefaling // Charmaine Lago

Clago

 

HEJ LÆSERE
I efterlyser ofte nogle blog anbefalinger og det kan jeg godt forstå. Det er super dejligt at følge med i en masse forskellige slags blog’s og det gør jeg også selv. En af de nyeste blog’s som jeg følger ivrigt med på er Clago.dk det er en blog som er ejet af smukke Charmaine som er plus-blogger hos bloggersdelight. Hun er en sindssygt dygtig blogger med de fedeste outfit’s. Derudover er hendes blog personlig og hun har også indlæg om seriøse emner – jeg kan personligt godt lide blog’s med noget adspredelse og nogle forskellige slags indlæg, og det formår Charmaine virkelig at gøre på sin blog.
Så gå ind og tjek hendes blog og følg den på bloglovin hvis I kan lide den.
KNUS WHITTA
alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • agnete 14. maj 201415:39

    Tjekker hende da lige ud<3

Leave a Comment