Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

London calling..

London collage

HEJ LÆSERE!
Nu er der kun syv dage til at jeg smutter til London med min elskede mor og i den forbindelse ville det være superrart med nogle gode tips til steder man SKAL se og opleve. Jeg glæder mig særligt til at lave nogle rigtig gode blogindlæg til jer, dog vil jeg nok ikke lave en kæmpe London-guide, for det synes jeg efterhånden alle bloggere har lavet og ærligtalt, så er jeg ikke særlig god til at guide andre, så det vil jeg slet ikke byde jer.
Men har I en bestemt butik som I synes jeg skal kigge på, eller et museum eller noget, så sig til! Første gang jeg var i London lå jeg syg på hotelværelset bortset fra én dag og den dag kom jeg i klemme i en togdør i undergrunden (lortetur ærligtalt). Anden gang jeg var i London var helt ubeskriveligt fantastisk, for det var en tur jeg havde sammen med min daværende bedsteveninde, men vi var der kun én hel dag, så denne her gang skal der opleves MASSERE ting – jeg skal være der i fem dage og jeg glæder mig helt hysterisk meget! Jeg har jo været syg meget længe nu, så jeg glæder mig til at komme ud og mærke livet igen.
Nå, men kom med tips i kommentarfeltet, det vil jeg sætte MEGET pris på! 🙂
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 18

 • Mathilde 14. maj 201413:48

  Nogle produkter jeg ihvertfald ville gå efter, som man ikke kan købe i Danmark, er Babylips og Batiste Dry Shampoos. Fantastisk produkter. 🙂 Og så en butik er of course Forever 21.

 • Agnete 14. maj 201415:38

  UH nu skal jeg komme med 2 gode forslag du skal ihvertifald se madam tusee(voksdukkerne) og så skal du besøge en butik dr hedder claries elsker den fordi de har såm mnage smukke smykker som er mega billige:)

 • Anonym 14. maj 201416:14

  Du skal helt klart se Camden Market – Meget hyggeligt sted med virkelig fede ting.
  – Forever 21, Primark og Topshop på Oxford Street.

 • Michelle 14. maj 201416:35

  Du skal helt klart besøge Camden Market! Det er et virkelig fedt sted, med masser af shopping muligheder! 🙂

 • Sidse Josefine 14. maj 201417:03

  Sidst jeg var i London lå jeg også syg på hotellet 🙁
  Men elsker Primark og Topshop… Skal afsted igen første uge i sommerferien 🙂

 • sine kirstine 14. maj 201418:42

  Victorias Secret, har aldrig været inde i den, men gad godt du bloggede om butikken.

 • Caroline Hirse 14. maj 201420:37

  London er bare så fedt, jeg har lige været der i marts, og det er helt fantastisk! Jeg synes selvfølgelig at du skal shoppe igennem hele Oxford Street og Soho, da det er de fedeste områder. Det er også vildt fedt at se de forskellige små gader og bygninger, da det er en anderledes arkitektur end i Danmark, men det ser man jo når man går rundt i byen, vel. Hav en god tur i hvert fald! 🙂

 • Nikoline 14. maj 201421:18

  Primark – Og helst den på Oxford Street. Der er så billigt, og det er bare super fedt det der er. 😀
  Har lige været i London, og det var super fedt.

  – Hav en god tur!

 • Anne Lundkvist 14. maj 201421:23

  SoHo området er fantastisk! og som de andre skriver er Oxford Street også rimelig cool 😀

 • Katrine 15. maj 20140:56

  Jeg var i London i septembers. En af de ekstraordinære oplevelser vi oplevede var “believe it or not” – det er et bemærkelsesværdigt lille museum, der er så cool og specielt – og som navnet siger: tro det eller ej. For udover at være et museum, så er der lasergame, spion James Bond lignende game og mere! Jeg kan ikke huske placeringen præcis – men den ligger på hjørnet til den store vej ned til parlamentet tror jeg – samtidig er der en tidligere borgmester statue af “guld” tæt ved. Langs vejen er der en park på højre side.

  Men god tur! Og jeg vil råde dig til at se en musical derovre – jeg så selv Thriller af Michael Jackson derovre – fantastisk musical.

  Og ta i Harry Potter land!! Det ligger godt nok udenfor London – men også en fantatisk oplevelse af se sættet ❤️

  • Sidse Josefine 16. maj 201417:38

   Mener du Universal Studios i Leavesden? 🙂
   Det er så fantastisk!

 • Opdagelse.dk 15. maj 201410:44

  Hej Alberte. Jeg elsker blogindlæg om rejser og ser frem til at læse med. Jeg har selv været i London mange gange og ELSKER den by.
  Du er velkommen til at dele dine indlæg på den nye facebookgruppe for danske rejsebloggere: https://www.facebook.com/groups/danskerejsebloggere/

  Rebecca / opdagelse.dk

 • Frederikke 15. maj 201411:07

  Jeg har været i London for et par uger siden, så her er et par steder der er værd at se:
  – Covent Garden (hvis du ikke allerede kender det)
  – Zizzi (italiensk kæde restaurant, selvom det er en kæde så er den virkelig go’ – lasagnen er den bedste)
  – Paul (også en kæde bager/konditori, de har de bedste sandwich)
  – Notthing Hill (virkelig hyggeligt område)
  – Marks & Spencer (virkelig billigt/pænt undertøj – i forhold til danske priser)
  – Michael Jackson stykket (der er reklamer for det over alt i London)
  – Området omkring Canary Warf er rigtig hyggeligt
  – Borough Market så fedt! Det fungerer både som madmarkedet og boder hvor man kan spise lækker mad
  – Evt. se om der er nogle spændende kunstner i O2

  Håber du kan bruge det til noget (((:

Leave a Comment