Simplicity

Blog 054 Blog 057

HEJ LÆSERE
Det her indlæg kommer til at handle om noget som jeg stort set aldrig blogger om, nemlig hudprodukter.
Jeg har aldrig været plaget af bumser og generelt har min hud altid været meget blød og fin, men her det sidste år er min hud simpelthen begyndt at blive helt vildt tør. Jeg drikker massere vand og jeg ryger ikke og alligevel forbliver huden simpelthen som Saharas Ørken. Min mor er lidt af en sucker for ansigtscreamer og har købt en masse forskellige produkter som kunne give huden lidt fugt, men da min hud er utrolig sart og jeg altid har været plaget af allergi overfor alle mulige creamer og makeup-produkter, så er jeg blevet rød og creamerne har nærmest haft den modsatte virkning og gjort min hud endnu mere rød. Men da jeg var oppe og besøge min kære moster så fortalte hun at min fætter bruger en helt “plain” cream fra matas som virker vildt godt. Hun gav mig en lille smule af matas-creamen med hjem så jeg kunne afprøve den, og jeg blev VILDT positivt overrasket. Hele mit liv har jeg svoret til Clinique og andre dyre produkter, men en helt simpel matas-cream skulle faktisk vise sig at være den allerbedste til min sarte hud.

Så det er et lille tip til jer som går rundt med tør hud og ikke kan finde den helt rigtige fugtighedscream.
Hvilken fugtgivende cream bruger du selv?
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 9

 • Anna 18. maj 201415:25

  Dejligt at du har fundet noget, som passer perfekt til din hud!
  Hvor redigerer du dine billeder?

  // annakatrines.blogspot.com

 • Camilla Angel Clemander 18. maj 201416:12

  Ja Matas produkter er rigtig gode!
  Jeg har også brugt dyre domme på ansigts- og kropspleje, men har forelsket i Matas granatæble serie! <3

 • alice 18. maj 201416:20

  Bruger den samme, man kan også få en uden parfume som også er til tør og sart hud fra matas og den syntes jeg er endu bedre

 • Agnete 18. maj 201417:37

  Bruger den selv fordi jeg har sart hud:)

 • Emilie 18. maj 201420:19

  Bruger enten en fra Clinique eller en fra Jorgobé. 🙂

 • Mia 18. maj 201423:38

  Kunne være jeg skulle købe den hjem og teste lidt 🙂 Døjer utrolig meget af tør hud på kinderne. Men min løsning er at bruge en ansigtsscrub og så har jeg en lækker ansigtscreme fra Mellisa!

  Knus Mia
  http://www.blogaboutmia.com

Leave a Comment