Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

London in pictures

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej læsere!
Gud hvor har jeg dog bare savnet at blogge til jer!
Som nogle måske har gættet, så har jeg ikke blogget siden sidste Tirsdag fordi at jeg har været i London. Jeg havde set frem til hver eftermiddag at sidde på hotelværelset og blogge om min dag i London, men desværre var internettet så dårligt, så jeg måtte indse at det ikke var en mulighed.
Nå, men nu er jeg kommet hjem og I kan se frem til en masse fantastiske indlæg. I kan både se frem til en hulens masse nyt tøj, men også om min oplevelse i Victoria Secret og Outfitbilleder fra turen.
Dette indlæg vil være med forskellige billeder fra turen og nedenunder billedet vil der være lidt tekst om billedet.
Enjoy. <3London 016

Første dag jeg var i London blev dette billede taget. London er så fyldt med reklametavler og sjove ting at tage billeder af. Foran Miss Selfridges var der dette fine pink skilt.
London 006

Vi var generelt rigtig heldige med vejret, men der var dog én dag med regnvejr, dog betyder regnvejr intet når man er i sådan en fantastisk smuk by.

London 015

Butiksvinduerne i London er generelt meget mere specielle og fine end i Danmark. Dette er en butik med te og sæber og facaden var så romantisk og sød.


London 037

Et billede af Trafalger Square på en lidt regnfuld dag.

London 041Turen til London var en tøsetur hvor mig og min mor shoppede amok og nød hinadens selskab. Min mor er min bedste rejsemakker og vi havde det helt fantastisk sjovt.

Der vil i den næste tid komme rigtig mange indlæg omkring alle mine nye items som jeg købte i London og I kan godt glæde jer – Jeg har aldrig i hele mit liv haft så flot en garderobe som ligenu.
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5

 alberte whitta fashion blog

Comments: 3

 • Emma-Marie Hajslund 26. maj 201418:56

  Åh hvor vil jeg dog gerne besøge Laduree!

  Kig gerne forbi 🙂
  http://emmahajslund.blogspot.dk

 • Josefine 26. maj 201418:58

  Det ser virkelig ud til I har haft en dejlig tur! Jeg glæder mig til at se mere, og hvor ser du forresten sød ud på billedet med paraplyen 🙂

 • Agnete 26. maj 201419:02

  Hvor fine billeder og glæder mig itl at høre mere:)

Leave a Comment