London Buys (1)

London + mac 070 London + mac 067 London + mac 049

HEJ LÆSERE
Så er det tid til den første omgang af ‘London Buys’ – jeg har købt så mange ting på min ferie at jeg vil dele indlæggene op over længere tid, både for at holde spændingen (hihi) men også for at det bliver mere overskueligt.
Jeg vil starte med den make-up som jeg købte. Faktisk købte jeg først disse Mac-produkter i lufthavnen på vej hjem igår, men det var ikke et impulsivt ups-køb, men noget jeg manglede. Min gamle solskinspudder var blandt andet ALT for mørk og gav mig en orange kulør, og det er jo ikke meningen – derfor vil jeg købt en solskinspudder som passer bedre til min rigtige kulør, og det er super dejligt.
Udover det, så oplevede jeg lidt en øjenåbner da jeg så videoen som mig og Line Sørine lavede for et stykke tid siden (Videoen kan findes HER) for jeg opdagede at det lignede at jeg slet ikke havde nogle overlæbe når jeg snakkede og smilede. I starten troede jeg at det var fordi at den faktisk “forsvandt” når jeg åbnede munden, men så opdagede jeg at det var som om at den blev lysere når jeg snakkede og læben jo derved bliver “strammet lidt ud.” Derfor havde jeg aftalt med mig selv at jeg ville købe en læbestift som gav mine læber lidt kulør og lidt mere farve, som stadig skulle se naturligt ud. Så i lufthavnen fandt jeg frem til den her farve hos MAC, og jeg er allerede VILDT glad for den.
Så dette var mit allersidste køb fra turen, men det første indlæg med ‘London buys.’
Glæd jer til endnu flere indlæg fra turen.
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Agnete 27. maj 201415:51

  Uh fint make-up. Elsker farven på læbestiften:)

 • Sine Kirstine 27. maj 201417:35

  Den pudder har jeg også 🙂
  Skal forresten snart købe mere tror jeg.

  Virkelig flot læbestift, jeg er født med markerede røde læber, så jeg nedtoner tit farven, mine veninder tror jeg bruger rød læbestift på når jeg dæmper farven.

  • Sine Kirstine 27. maj 201417:39

   Når jeg IKKE dæmper farven.

   Tastefejl

Leave a Comment