Shoppestop til September

profilbillede1

HEJ LÆSERE
I tror nok ikke på det her for som I alle ved, så er jeg jo en kæmpe shopaholic. Men det er altså slut nu. Jeg holder nemlig shoppestop i 4 måneder! Jeg ved simpelthen ikke om det er for optimistisk, men jeg har lige fået købt en masse, masse tøj i London og nu burde jeg altså kunne tage en kold tyrker og lade være med at købe mere ind. I sommerferien skal jeg utrolig mange forskellige ting, så jeg får i forvejen ikke så meget tid til at gå i butikker, men jeg frygter meget August-måned, for der tror jeg at jeg får rigtig meget lyst til at købe lækre sensommer-varer.
Jeg fylder atten år 28. September og jeg regner med at jeg vil holde shoppestop helt indtil dén dato. Jeg vil hver måned skrive en lille opdatering på bloggen om hvordan det går med mine abstinenser.
Kryds lige fingre for mig, for det bliver hårdt!
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 12

 • Anne P. 1. juni 201411:37

  Respekt! Det tror jeg ikke jeg kunne, men burde nok gøre noget lignende 🙂

  annep.bloggersdelight.dk

 • Cathrine 1. juni 201413:33

  Jeg synes, at det er så sejt! Jeg har selv lige brugt 600 kr på asos og græmmes virkelig ved tanken – fordi av av min konto. Jeg kunne godt finde på at hoppe med på vognen! Min konto ville have rigtig godt af det i hvert fald!

 • Cecilie 1. juni 201417:37

  Uha, så der bliver ingen “i bought”i fire måneder på bloggen? 🙁
  Nå, dine outfits er alligevel altid inspirerende uanset om du har nyt på eller ej.

  Hvordan går det med jobbet på DR?

 • Emma 1. juni 201419:06

  HVAD MED MAD, må du heller ikke købe det? :0

 • Mille 1. juni 201420:07

  Hvad skal du så lave nu, hvor du ikke er hos DR mere?
  Ps. Respekt for dit nye mål!

 • Agnete 1. juni 201420:09

  Wow håber dte lykkeds for dig og mine tæer og fingre er krydset for dig<3

 • Natascha 2. juni 20148:08

  Hej Alberte.

  Jeg synes det lyder spændende, og tænk på hvor mange penge du kan spare. Jeg selv elsker at shoppe, men øver mig i at styre mig, men det er rigtig svært. Men det er blevet bedre med mig.
  Jeg har også en eller anden tindens med at købe en lille ting og fortryde efterfølgende.

  Held og lykke med det 🙂

  Venlig hilsen
  Natascha

 • Amarilla 2. juni 20148:35

  Burde gøre det samme, men ved at det aldrig ville holde 😛 puha, good luck!

Leave a Comment