Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

A tribute for minimalism

simple collage simple collage1

HEJ LÆSERE
Det skal ikke være nogle hemmelighed at jeg er en kæmpefan af minimalisme og den klassiske og simple stil – derfor har jeg lavet et indlæg til hyldest for minimalisme, hvilket indkluderer disse billeder som er fundet på tumblr. Alle disse billeder viser en rimelig simpel og klassisk sort-hvid-stil, men selvfølgelig med små detaljer.
Synes I den minimalistiske stil er kedelig eller stilfuld?
Vil gerne høre jeres mening og syn på den sag i kommentarfeltet – det er fantastisk at læse jeres kommentarer, så det er I selvfølgelig altid velkommen til.
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Olivia Jakobsen 2. juni 201411:39

  Minimalistisk stil – perfection. (:

 • Lina Berg 2. juni 201417:28

  Jeg elsker den efterhånden populære minimalistiske stil, og er inspireret af den alle vegne! Derfor undrer det mig lidt, at du lige præcis har valgt overstående billeder til at repræsentere minimalistisk stil 🙂 Du har ramt meget plet med billedet af den beige nederdel og hvide trøje, men ellers høre neglelak, masser af ringe, halskæder osv. ikke under betegnelsen sådan lige umiddelbart 🙂 Minimalisme i modeverdenen er jo netop et udtryk for mindst mulig brug af accesories, farver osv. og større fokus på kvalitet og enkelthed i det individuelle item 🙂

 • Lisa Berg 2. juni 201418:45

  Jeg synes den minimalistiske stil KAN være virkelig flot hvis man forstår den. Man skal kunne forstå ideen med stilen, og det synes jeg du gør med dit tøj. Selv er jeg ikke pigen med den minimalistiske stil, mere pigen med den lyserøde, pinke barbie stil, som jeg virkelig elsker.

 • Lisa Berg 2. juni 201418:46

  Ej vi (Lina Berg) og jeg hedder næsten det samme bortset fra et n og et s 😀 😀

  Ps. Din blog er virkelig god Alberte<33

 • Agnete 3. juni 201414:04

  Jeg syns den Minimalistisk stil kan være både smuk og grim 🙂

 • Anna T 3. juni 201422:05

  Jeg er helt vild med den minimalistiske stil, og det er nogle virkelig fine billeder, du har fundet 🙂

Leave a Comment