Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Out in copenhagen

blogger meet 055 PicMonkey Collage blogger meet 065 blogger meet 102

HEJ LÆSERE
Forleden lavede jeg jo et indlæg om at jeg havde været sammen med Amanda fra Madeindk.dk. Vi var på café og kiggede på butikker, men derudover så tog vi også outfitbilleder af hinanden til vores blogs. Amanda fik taget disse billeder af mig og jeg er virkelig glad for dem – så credit til hende!
Billederne er taget ved Vor Frue Kirke som er en af Københavns smukkeste kirker efter min mening (Dog ikke smukkere end Vor Frelser Kirke på Christianshavn) – Hvis I synes at navnet ‘Vor Frue Kirke’ virker bekendt så kan det iøvrigt godt være fordi at Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary er blevet gift der.
Toppen er endnu et køb fra All Saints i London, bukserne er fra Topshop, halskæden er fra Orelia og skoene er fra Reebok.
Hvad synes I om det casual outfit jeg havde på den dag?
Det er iøvrigt altid så dejligt når I kommer med ideer til blogindlæg – jeg vil rigtig gerne høre jeres ideer, for det dejligste som blogger er jo at ens læsere er underholdt!
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Josefine 4. juni 201411:42

  Hvor er det et lækkert og simpelt outfit!

  http://byus2you.blogspot.dk

 • Lisa 4. juni 201413:38

  Er helt forelsket i halskæden! <3

 • Agnete 4. juni 201417:11

  wauw du ser godt ud <3 Jeg vil gern ehva flere af de der med 5 kendte og så skal man sige hvem man syns er smukkest:)

 • B 4. juni 201418:42

  Dit hår er virkelig flot – må man spørge hvilken frisør der har farvet/ordnet det? 🙂

 • sine kirstine 4. juni 201422:38

  Fedt outfit, men jeg ville ikke selv gå med det, jeg er mere til stramme jeans eller kjole eller nederdel, men det ser super fint ud på dig.

Leave a Comment