About being a bagoholic

blogging 008 blogging 003 blogging 002

HEJ LÆSERE
Nogle mennesker siger jo at der findes to slags kvinder nemlig taskekvinderne og skokvinderne. Det udsagn vil jeg gerne gøre mig uenig i, for der findes naturligvis også kvinder som er fuldstændig vanvittig med både sko og tasker – dog er det ikke helt sådan med mig.
Jeg har faktisk aldrig været en sko-type og jeg kan allerbedst lide at gå med de sædvanlige sneakers indtil de er helt slidte, men når det gælder tasker – så er det noget helt andet!
Jeg elsker tasker og jeg har ikke en bestemt taske-stil. Jeg elsker tasker med nitter, jeg elsker tasker med frynser og jeg elsker tasker med perler. Det er selvfølgelig meget træls at være så sindssygt glad for tasker, for det sker nærmest flere gange om ugen at jeg får et nyt taske-crush som jeg ikke kan få ud af hovedet.
Denne taske købte jeg blandt andet i London til 600 danske kroner og jeg er SÅ vild med den. Den er lidt speciel, men jeg elsker den virkelig og jeg synes den neongule og den lyseblå farve passer perfekt sammen.
Hvad synes I om tasken?
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Anne Schmidt - WhatWhenWhere 8. juni 201416:19

  Jeg synes tasken er MEGA lækker! Og det som gør det helt unik er, at den er i lak. Farvekombinationen er også mega nice. 🙂

 • Olivia Sophie Petersen 8. juni 201420:27

  Den er SÅ fin – elsker farverne.

  http://oliviasophiepetersen.blogspot.dk

 • Emma-Marie 9. juni 201417:46

  SÅÅÅ FEEEEED! Hvor er den fra?

 • Agnete 9. juni 201420:37

  wow den er så smuk :O

Leave a Comment