Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Sneak Peek // A little present

Ganni 016 Ganni 012

HEJ LÆSERE
Idag køre jeg på med loppemarked på østerfarimagsgade, så derfor er dette indlæg planlagt. Jeg har holdt shoppestop i en måned nu og det er meningen at shoppestoppet skal holde indtil September. Om ikke andet så er jeg altså kommet til at syndet – eller har jeg?
Jeg modtog nemlig forleden en gave af mine søde forældre fra en af mine favoritbutikker pt. nemlig Ganni.
Kan I mon gætte hvad den indeholder?
Det er noget som er rigtig rart at have til sommeren.
KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Claudia Liv 14. juni 201411:01

  Bare slet den her kommentar, efter du har læst den, men vil lige fortælle, at man kan vinde en By Malene Birger taske til en værdi af 1499,- på min blog, og jeg ved jo, at du går op i kvalitet såvel som dyre mærker, så jeg ville bare lige tippe om det <3
  http://silverblonde.dk/2014/06/give-away-by-malene-birger-bag/

 • Anna 14. juni 201415:42

  Iiih hvor lækkert! 😀

  Jeg har ikke nogen idé, men jeg er selv kæmpe fan af gannis palme-print!

 • sind kirstine 14. juni 201417:31

  Kender ikke helt den butik så ved ikke.

  Nok sandaler eller solbriller, måske en kjole?

 • In My Dreams 15. juni 20143:52

  Excited to see what it is!!

  http://www.inmydreams.ca/

 • Agnete 15. juni 201419:54

  Ingen id emen mit bud er badetøj:P

Leave a Comment