Jeg har syndet – Eller har jeg?

Ganni 007 Ganni 009 Ganni 010

HEJ LÆSERE
Jeg ved godt at jeg havde shoppestop og det prøver jeg også stadig at overholde, men så tilbød mine forældre at betale for disse fantastiske sko fra Ganni og det tog jeg ydmygt imod – så er dette et brud på mit shoppestop? I bedømmer om jeg har syndet eller ej.
Nå, men om ikke andet så er jeg virkelig glad for disse sko, som jeg ikke kan finde ud af om jeg skal kalde støvler eller sandaler. Jeg elsker det rå, men stadig minimalistiske design som disse sko har og da jeg var inde i Ganni forleden med min mor, så blev jeg straks fuldstændig forelsket i dem.
Hvad synes I om dem?
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Ida 16. juni 201414:24

  Du har jo ikke selv betalt for dem, ingen skyldfølelse!

 • Josefine 16. juni 201417:20

  Hvor er de fine!

  http://byus2you.blogspot.dk

 • Lisa 16. juni 201418:51

  Ikke lige min stil (: – Og det er jo en “gave”, så jeg synes bestemt ikke du har syndet (;

 • Agnete 16. juni 201420:30

  De er fede og du ha rikke syndet da du har fået dem <3

 • GOWNSANDROSES 16. juni 201422:34

  Hvor er de fine!
  Gaver tæller for mig at se ikke med i et shoppestop 😀 Det ville da være surt og helt umenneskeligt, hvis man både skulle stoppe med at shoppe OG sige nej til gaver!

Leave a Comment