Isabel Marant til Danmark!

marant 043 marant 045

HEJ LÆSERE
Man går rundt i ens nærliggende kvarter (fire minutters gågang fra ens hjem) og helt i sine helt egne tanker spotter man pludselig at der står “Isabel Marant” Man kigger længere oppe og ser at der står “In Copenhague” og så er ens dag pludselig meget bedre!
Sådan var min dag igår. Jeg ved ikke hvordan det er gået min næse forbi, men jeg har ikke læst noget om at der åbnede en Isabel Marant i Danmark. Åbenbart åbner der sådan en butik meget kort fra hvor jeg bor! – Hvor heldig kan man lige være.
Jeg forsøger jo stadig at holde mit shoppestop, men når mit shoppestop er slut til September så har jeg massere penge, og så skal jeg ind i den nye Isabel Marant butik, så i fremtiden kan I være sikre på at se mig i noget fra det mærke.
Hvad synes I om Isabel Marant?
Jeg har først for kort tid siden fået øjnene op for dette mærke, men nu er jeg helt vild med det.
KNUS WHITTA

 

 

bloglovin5alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Agnete 18. juni 201412:31

    Kender ikke dte mærke 😛

  • Glassow 19. juni 201422:46

    Sikke en god nyhed!

Leave a Comment