Bloganbefaling // CLAP YOUR HANDS

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1

 

HEJ LÆSERE
Jeg håber at I kan lide disse bloganbefalinger som jeg er begyndt at lave.
Jeg er ikke kun blogger selv, men jeg nyder også i fulde drag at sidde og læse blogs imens at jeg drikker en god kop te og jeg har min helt egen blogger-rutine over blogs som jeg skal have tjekket i løbet af dagen.
På listen over en af mine yndlingsblog’s er Julie’s blog CLAP YOUR HANDS
J
ulie har en virkelig lækker og eksklusiv tøjstil og selv de lidt billigere highstreet-mærker formår hun at få til at se super eksklusive ud, så det er i den grad en ting jeg beundrer ved hendes stil. Julie er også virkelig skarp til at lave collager og selvom jeg ofte synes at tøjcollager kan blive lidt kedelige på blog’s, så bliver jeg altid glad når jeg ser at hun har lavet en ny på sin blog.
Så tjek hendes blog ud, og du kan finde link til den lige HER

KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • kathrine 21. juni 201421:08

    Jeg er også selv vild med Julies blog <3
    Hvis du kan lide collager, må du meget gerne tjekke min blog, da jeg elsker at være kreativ med mine collager og indlæg! Håber at du kan lide det 🙂

    http://www.by-kathrine.blogspot.dk

Leave a Comment