Look // 15th June

Cecilie copenhagen Cecilie copenhagen1HEJ LÆSERE
Mange af jer ser måske overskriften og tænker:” Hov, det er da ikke den femtende idag” men det var den dag billederne blev taget. Jeg var nemlig den femtende en tur ude i det københavnske sammen med Nanna Simonsen som har bloggen Nannasimonsen.com
Vi var oppe på toppen af Illum for at spise lidt mad og drikke en smoothie, for vi var så heldige at have utrolig godt vejr den dag. Når jeg går tur på strøget er jeg altid rimelig casual i mit tøj, for det skal jo være noget tøj man kan holde ud at gå rundt i en hel dag.
Derfor havde jeg mit sæt på fra Cecilie Copenhagen som er virkelig rart at have på – Lidt som en pyjamas faktisk.
Hvad synes i om outfittet?
KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Johanne 20. juni 201411:40

  Heg elsker det! Jeg var så heldig at få et par shorts i midnat, så nu må postmanden godt skynde sig!!

 • Ann-Louise 20. juni 201412:19

  Det er et super fint outfit! er vild med din stil og synes du har en helt vild god blog!

 • Marie 20. juni 201416:19

  Jeg nåede slet ikke at tænke over, at det ikke var den 15., fordi jeg var for opslugt af stavefejlen. På dansk hedder det jo “juni”, men på engelsk “June”. Det er sikkert bare en tastefejl, men jeg ville lige påpege det, haha. 🙂
  Super søde billeder!

 • Agnete 20. juni 201421:57

  Du er mega smuk og mega flot sted billederne er taget 🙂

Leave a Comment