BANGS

Pandehår pandehår pandehår pandehår1

HEJ LÆSERE
Nu går jeg endnu engang med tanken om at få mit pandehår tilbage. Dem som har læst bloggen i mere end ét år ved at jeg har haft pandehår og at jeg var rigtig glad for det, men at jeg blev træt af det hurtigt og lod det gro ud. Men nu går jeg med tanken om at få mit pandehår tilbage. Denne gang vil jeg ikke have 100 % pandehår som går lige over panden, men jeg vil gerne have pandehår som dem på billederne jeg har fundet – De har deres pandehår “trukket” lidt ud til siden og derfor synes jeg ikke at det ser helt så markant ud og deres hår stjæler ikke fokus fra deres ansigt.
Tror I at det vil klæde mig med den slags pandehår?
Vil meget gerne høre mine trofaste læseres mening, for I plejer at have en ret god dømmekræft, hæhæ.
KNUS WHITTA

 alberte whitta fashion blog

Comments: 14

 • Maria 24. juni 201412:07

  Åh, det skal gøres igen, Alberte. Du var skøn med pandehår – det klædte dig virkelig og fik indrammet dit ansigt på en sød måde! 😀

 • Olivia J 24. juni 201412:28

  oh.. jeg syntes bare du er SÅ SMUK lige nu. Lige sådan som du er. Jeg er vild med dit lyse hår, og det er så smukt. Efter min mening syntes jeg du skal beholde det som det er nu, men jeg kan selvfølgelig godt se at forandring kan være fedt en gang imellem.

  Dog er jeg vild med dit udseende lige nu, og hvis det var mig, så havde jeg ikke ændret noget som helst. 🙂

 • Camilla 24. juni 201417:23

  Ville se så cool ud!!

  sisepuedee.blogspot.dk
  -Milla

 • Emmi 24. juni 201417:42

  Jeg synes, at man skal have et MEGET voksen ansigt for ikke at se helt barnlig ud pandehår – og jeg må altså ærligt sige, at jeg ikke synes dit ansigt ser specielt voksent ud :I Tror du kommer til at se meeeget ung ud, hvis du får pangeåhår :/

  trendniq.blogspot.dk

  • Emmi 24. juni 201417:43

   pandehår* 😉

   • Emmi 24. juni 201421:04

    Jeg synes på ingen måde, at de har baby faces. Jeg synes, at de har meget voksne ansigter, hvor pandehåret gør det meget yngre og lidt ‘babyface’ agtigt. og når det gør det, synes jeg præcis, at det er et bevis for at det jeg synes er korrekt – i hvert fald i mine øjne 🙂 Også tænker jeg “Hvis pandehår kan gøre det ved så grown up ansigter, hvad kan det så ikke gøre ved yngre ansigter” 🙂

    – Men det er selvfølgelig ikke mig der bestemmer om du skal have det, jeg siger bare min mening 😛

 • Hannah 24. juni 201418:34

  Tror det ville se rigtig sødt ud! 🙂

 • sine kirstine 24. juni 201420:58

  Skråt pandehår ville se super fint ud til dig

 • Agnete 25. juni 20146:13

  Ja det ville klæde dig mega godt <3

 • Stine jensen 26. juni 201421:27

  Jeg syntes ikke du skal gøre det :/ <3

Leave a Comment