Cody Simpson med kusinen

blog collage cody blog collage cody1

HEJ LÆSERE
I Mandags var en rigtig dejlig dag, for ca. klokken to var jeg henne på Hovedbanegården for at hente min kusine og min moster. Mig og min kusine skulle nemlig om aftnen til Cody Simpson koncert.
Jeg må indrømme at jeg altså ikke var fan og faktisk ikke kendte noget af hans musik, men hold da op hvor var det hyggeligt!
Mig og min kusine fik en rigtig fin plads hvor at vi kunne se ham rigtig godt og jeg tror faktisk han kiggede hen på os et par gange, haha.
Min kusine bor i Jylland så jeg ser hende desværre ikke så ofte, men det er altid så dejligt når vi endelig ses. Min kusine er den eneste person jeg kan være 100 % afslappet omkring og 100 % Migselv, for hun vil altid være der og jeg ved at vi altid vil have hinanden og elske hinanden. Jeg har altid ønsket mig en jævnaldrende søster, men en jævnaldrende kusine er jo faktisk ligeså godt.
I næste uge skal vi til Grækenland sammen (også sammen med vores mormor og morfar, samt vores mødre, fædre og søskende) og der skal vi bare være sammen, nyde solen, svømme i poolen og tage på diskotek om aftnen.
Den dejligste følelse i hele verden er at have en person som man ved ville vælge en fremfor alle andre – det ved man med et kusine og det er altså guld værd.
Har I et familiemedlem som føltes som en bedsteven eller veninde?
KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Trine 25. juni 201419:35

    Ja min søster<3333

  • Julie 25. juni 201422:31

    Hej Alberte, var lige inde på Queen Bees, og ved ikke om jeg bare har misforstået eller gået glip af noget, men blogger du ikke derinde længere? 🙂 Jeg fulgte absolut kun den blog for at læse dine indlæg.

  • Agnete 26. juni 201416:10

    Hvor hyggeligt <3 Jeg e rmeget tæt med en bonus søster 🙂

Leave a Comment