All Weekday

Pictures 033Pictures 038

Pictures 039

Pictures 040

HEJ LÆSERE
I Torsdags var jeg jo som jeg har skrevet før i Malmø og selvom jeg gik rimelig meget over et par lækre læderbukser, så blev jeg fuldstændig forelsket da jeg fandt deres weekday-butik.
Vi har jo også en weekday i København, men den er bare altid meget proppet af mennesker og musikken er så høj at man ikke kan høre sine egne tanker, og deres produkter er proppet sammen – dog har jeg altid elsket deres tøj.
Men da jeg kom ind i butikken i Malmø blev jeg virkelig, virkelig glad. Alle de ting som ikke fungerer i den danske weekday, fungerede nemlig supergodt. Deres ekspedienter var glade og meget hjælpsomme, der var meget lav musik og der var nærmest ingen mennesker. Jeg endte med at købe disse lækre shorts som man vidst også kalder “skorts” (En blanding af skirt/nederdel og shorts, hihi) og så købte jeg denne lækre stribede tee. En stribet tee kan man altid bruge, og denne her var superblød og virkelig lækker i stoffet. Jeg planlægger og drømmer om at sammensætte den stribede tee med en sort blazer og et par læderbukser.
Hvad synes I om mine køb?
KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

Comments: 12

 • Anonym 13. juli 201412:57

  Super billeder, specielt nr. 2 og 3! Den stribede tee er rigtig fin. 🙂

 • Kathrine 13. juli 201413:08

  Hey Whitta 🙂
  Super fed og gennemført blog! Tænkte lige på, om du ikke kunne lave et indlæg, med pæne tasker til nogenlunde priser? Har nemlig taske-krise…
  Knus

 • HappinessInOurStars 13. juli 201420:57

  Hi Alberte, synes at din blog er awesome, og du er virkelig en stor inspiration på mange områder! Håber du vil tjekke min blog ud:
  http://happinessinourstars.blogspot.dk
  Ps. dit weekday-sæt er rigtig fint <3
  Hilsen Emilie

 • Katrine Guldbæk 14. juli 201419:28

  Super fint outfit – er helt vild med skoene 🙂

 • Oline Ama 16. juli 201421:29

  Sikke et fint outfit!

  Håber at du vil tjekke min blog ud:
  http://olineama.blogspot.dk

 • Agnete 18. juli 20149:46

  WAUW IGEN SER DU FANTASTISK UD 🙂

 • Johanne 26. juli 201410:49

  Hvis man søger på google billeder ser skorts altså ikke helt sådan der ud, men pæne er de! 🙂

 • Victoria 1. august 201414:01

  Kom lige forbi, smuuuukt layout! Elsker sidebaren :’)))

  Kys og kram,
  http://www.victoriakwaan.blogspot.dk
  – Kig gerne forbi!

Leave a Comment