Black’n’stripes

Suit 013 Suit 005 Suit 019

HEJ LÆSERE
Igår var jeg en lille tur henne på min fars arbejde på Københavns universitet sammen med min hund for at tage lidt outfitbilleder. Personligt synes jeg at Københavns universitet har en masse lækre steder at tage billeder og i sommerferien er universitetet forholdsvis tomt, så man bliver ikke så forstyrret.
På billederne har jeg min blazer på fra Envii som jeg har købt brugt af en sød pige på trendsales. Jeg er begyndt at bruge trendsales en del for jeg synes det er vildt smart at man kan få noget ud af hinandens gamle tøj. Udover blazeren så har jeg sko på fra Adidas, Tee fra Weekday og bukser fra All Saints.

Hvad synes I om outfittet? Lad mig høre jeres mening, jeg elsker jeres kommentarer.
Har I iøvrigt husket at deltage i give-awayen om et armbånd til 900 kroner? – I kan deltage LIGE HER

KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

Comment: 1

Leave a Comment