Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Kind of new in – Isabel Marant

Isabel Marant 007 Isabel Marant 008 Isabel Marant 030

HEJ LÆSERE
Måske studser i lidt over overskriften, for hvorfor er det kun “kind of new.” Jo, grunden til at mit “nye” item fra Isabel marant ikke kan kaldes helt nyt, er fordi at min mor faktisk har haft det i sit skab i lang tid, men det var først på denne tur til Gøteborg at hun ikke kunne skjule skjorten for mig mere. Så forelskede jeg mig i den, og nu får hun den altså ikke i fred medmindre hun gemmer den rigtig godt af vejen.
Skjorten er købt i Another Nué og er fra Isabel Marant. Jeg bliver aldrig træt af Isabel Marants skjorter og jeg glæder mig som et lille barn til at deres butik åbner i Danmark, kun fem minutters gang fra mit hus.
Idag smutter jeg til Danmark igen, men min ferie er slet ikke slut. Nu drager jeg nemlig imod Vesterhavet hvor jeg skal genvinde lidt af den sol som jeg har tabt siden jeg i starten af måneden var på Samos.
Er I allesammen på ferie eller hvad sker der?
Sidevisningerne er nede og skrabe bunden og jeg savner jeres visits og respondering.
KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Olivia J 26. juli 201413:51

  Skjorten klæder dig! 🙂 Jeg har lige været på ferie i Barcelona og er lige kommet hjem. Men jeg har hele tiden holdt øje med din blog, så just keep going. Der er i hvert fald én (mig) der følger med, haha. 😀

 • Melissa 26. juli 201414:20

  Må vi ikke se lidt mere til dit hus og værelse?

  Evt også billeder stuen køkkenet osv? Hometour <3
  Kunne være for fedt.

 • Oline Ama 26. juli 201414:43

  Så pæn skjorte!!

  http://olineama.blogspot.dk

 • Sine Kirstine 26. juli 201420:22

  Mega fin skjorte, passer virkelig godt til den hudfarve, for du er da godt nok blevet brun, det er vist fysisk umuligt for min hud..

  Jeg har været i Frankrig og Tyskland, men jeg kom hjem for en uge siden så jeg tjekker dine indlæg på bloggen 🙂

 • High on Fashion 26. juli 201423:13

  Hvor ser den bare cool ud 🙂

 • Faymary 26. juli 201423:40

  Du ser gude skøn ud i den skjorte!

  xx mitvillavillekulla.dk, følg bloggen på facebook –> https://www.facebook.com/mitvillavillekulla

 • Johanne 27. juli 201413:13

  Hvor er du fin!! Jeg vil høre om, du ville lave en collage eller noget med sneakers, for jeg mangler et par nye her til efteråret, men jeg ved ikke hvilke, det skal være. Hvis du allerede har lavet det, må du meget gerne linke til det indlæg, tak 🙂

 • Agnete 27. juli 201417:52

  Hvor er du fin alberte og jeg har dsv ikke lige så meget tid til blogs nu pga. ferie dsv

Leave a Comment