Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Gøteborg via Instagram

Gøteborg collage

1) På ankomsdagen til Gøteborg stod den mest på afslapning. Det var dejligt at ligge ned, drikke en masse vand og selvfølgelig tjekke hvad der var sket på de sociale medier i løbet af dagen. 2) Dagen efter var mig og min mor på kanalrundfart hvor vi selvfølgelig havde et stort krus med vand med, som vi havde købt på MacDonalds. På håndleddet havde jeg mit armbånd fra The Vintage. 3) Imens jeg sov en velfortjent eftermiddagslur, som jeg gør hver dag i sommervarmen, så havde min mor været ude i byen og købe dette fine postkort til mig. Jeg elsker den fine illustration. 

Gøteborg collage14) På meget af turen i Gøteborg gik jeg med denne skjorte fra Isabel Marant. Den ser måske lidt for varm ud til dette vejr, men faktisk er den vildt luftig og let at have på, så den er faktisk ret dejlig i dette vejr. 5) Jeg nuppede mig på sidste dag i Gøteborg dette makeupfri selfie – Det er sjældent jeg tager selfies uden makeup, men i denne sommerferie er jeg faktisk begyndt at gå utrolig meget uden makeup.

Er begyndt at instagramme dagligt og gør mere ud af min bruger derinde, så hvis I er på instagram så kig forbi min. Jeg hedder Bertewhitta derinde.
KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Agnete 27. juli 201417:53

    wow hvor er du smuk uden make-up <3

Leave a Comment