Outfit at Skagen

billeder igen 032 billeder igen 038 billeder igen 045

HEJ LÆSERE
Nu er jeg endelig hjemme fra ferie, og hjemme i de vante og trygge omgivelser. Forstå mig ret, jeg elsker virkelig at være på ferie og være ude og opleve forskellige steder, men jeg er stadig virkelig en tryghedsnarkoman, og jeg får det altid SÅ godt når jeg træder ind i mit eget hjem.
Som afslutning på turen ved Vesterhavet tog vi igår en tur til Skagen for at spise lidt mad, og så fik jeg naturligvis også taget lidt outfitbilleder.

I må virkelig undskylde den manglende blogging ved Vesterhavet, men der var intet netværk, æv æv æv!
Imorgen skal jeg til det første Fashion Week-event sammen med søde Amanda fra Madeindk og Cecilie fra Cecilie Stenfeldt.
Nyder I jeres ferie, og hvornår starter I, i skole igen?
Nu er jeg selvfølgelig tilbage for good, og I kan regne med regelmæssig blogging.
KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

Comments: 5

Leave a Comment