Food, Food, food

mad collage

HEJ LÆSERE
Er jeg den eneste som blev vildt lækkersulten af at se billederne ovenover? Om ca. et år kunne jeg godt tænke mig at flytte hjemmefra. Så er jeg nitten år og er blevet færdig på den skrive og tekst-skole som jeg starter på efter ferien. Derfor kunne jeg også rigtig godt tænke mig at starte på at lave noget mad. Mht. mad så er jeg utrolig bagud i forhold til andre unge i min alder.

Jeg har aldrig rigtigt interesseret mig for mad, selvom jeg dog er OK kræsen. Derfor vil jeg begynde på et nyt projekt, som skal lære mig at lave mad.
Jeg vil cirka hver 2. uge lære at lave en ny madret, så maden ikke bliver problemet når jeg skal flytte hjemmefra.
Jeg har indtilvidere samlet nogle opskrifter som jeg vil starte med at lære. Listen over retter kan ses nedenunder (Hvis I trykker på retterne så kan I læse en række lækre opskrifter på maden).

Artiskok med persillerelish og serrano

Bruchetta

Gravad laks

Let – Tzazitiki 

Rejecoctail

Dette er en liste af retter som jeg vil starte med at lære. Mange af de overstående retter er rimelig nemme at lære, og det tiltaler mig også en del ved dem, haha. Jeg vil starte med at lære nogle rimelig simple retter, og så kan jeg måske øge sværhedsniveauet når jeg er blevet lidt mere øvet. Jeg elsker Bruchetta, Rejecoctail og Tzazitiki, så jeg vil nok starte med dem.
Hvilken retter kan I selv lave? Jeg er personligt nede på niveauet hvor Nachos og frosne løgringe på pande er det eneste jeg mestrer 100 % – det siger ligesom lidt om niveauet hos mig.
Tryk på retterne og så vil I kunne læse en nem og lækker opskrift! – Mine yngre læsere kan måske lave det hvis de har en maddag.
KNUS WHITTA

 alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Victoria 5. august 201411:14

  Århhh, en god idé! Det burde jeg også lige overveje – mad er bare GUD!

  Kæmpe knus,
  http://www.victoriakwaan.blogspot.dk
  – Kig gerne forbi! 🙂

 • Oline Ama 5. august 201411:48

  Nu får jeg også lyst til at lære at lave en masse lækker mad! 🙂

 • Agnete 5. august 201415:33

  Uh fedt projekt. Jeg elsker personligt selv at lave mad men de retter du har valgt bryder jeg mig ikke rigtig om

 • Maria 5. august 201416:41

  Det er da en super fed idé! Jeg vil sige at jeg som 10 årig kunne lave alverdenskager, boller og retter helt alene. Nu er jeg fjorten og har arbejde i et forsamlingshus. Så vil da selv sige at mine mad-evner ligger ret højt oppe. Min mor arbejder så også med mad, så det er nok derfra jeg har det. 🙂

 • Sine Kirstine 5. august 201418:21

  Var det ikke en skuespiller skole (af en art), som du skulle på?

Leave a Comment