Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Black and white vibe

outfit 012 outfit 013 outfit 022

HEJ LÆSERE
Så byder dagen på endnu mere fashionweek. Idag skal jeg nemlig afsted til Munthes modeshow sammen med Amanda. Selvom jeg er rimelig fraværende på bloggen idag, så vil jeg ikke have at der intet kommer på bloggen, derfor kan I her se det outfit jeg havde på igår.
Outfittet er meget simpelt og lidt sporty-ish hvilket jeg er helt vild med. Jeg købte trøjen som er fra Comme Des Garcon i Mads Nørgaard og jeg har ikke én eneste gang fortrudt. Mange kender nok Comme Des Garcon’s stribede trøje med et lille hjerte med øjne og den har jeg også crushet stærkt på, men denne trøje er faktisk mere mig og jeg elsker de fine sorte blomster.
Med til at gøre outfittet lidt mere detaljeret brugte jeg en sort kasket som giver et sporty look – og jaaa… så er sorte kasketter jo bare helt vildt lækre og perfekte til en dårlig hårdag!
I kan finde en kasket næsten magen til LIGE HER (koster kun 140 på udsalg ligenu, så skynd jer.)
Jeg har ledt efter et link til min fine Comme Des Garcon trøje, men jeg kunne ikke finde et, så jeg har fundet et par trøjer som minder lidt om og I kan se link til dem HERHER og HER
KNUS WHITTA

 

bloglovinalberte whitta fashion blog

Comments: 7

Leave a Comment