Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Something new

Outfit 038 Outfit 039

HEJ LÆSERE
Jeg vil lige præsenterer jer for min nye lækre tee fra Isabel Marant Etoile. Jeg har meget længe gået og sukket efter Isabel Marant’s Freedom-trøje som også er designet i blå, rød og grøn. Trøjen er lidt sporty i det, og det synes jeg faktisk er superfint – især fordi at jeg elsker kontrasten imellem det feminine og det sporty. For et par dage siden fandt jeg så denne lækre trøje i genbrugsbutikken O-S-V som ligger i en sidegade til strøget. Trøjen er naturligvis i et superlækkert stof og jeg er sikker på at jeg kommer til at gå i den supermeget fra nu af.
Hvad synes I om den?
KNUS WHITTA

 

bloglovinalberte whitta fashion blog

Comments: 5

Leave a Comment