Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

The Ichi skirt

ichi skirt collage

HEJ PIGER
Da jeg forleden viste jer indholdet af min goodiebag fra Bloggereventet ved CIFF, så glemte jeg faktisk én ting. Jeg glemte den, fordi at den har fået en sikker plads i mit klædeskab. Det er nemlig denne nederdel fra ICHI, og jeg er helt vild med den. Jeg elsker printet, men jeg elsker også bare generelt stramme nederdele. Nederdelen er en Small og jeg bruger normalt XSmall, men den kan med nød og næppe bruges. Jeg er vidst også rimelig heldig, for nogle af de andre bloggere til eventet fik en goodiebag med nerdelen, i en Medium eller Large.
Hvad synes I om den?
KNUS WHITTA

 

bloglovinalberte whitta fashion blog

Comments: 2

Leave a Comment