One shirt – two styles

Sort hatOutfit 008ladylikeOutfit 039

HEJ LÆSERE
Igår gættede et par stykker af jer (Dem som stadig benytter sig af kommentarfeltet… ;-)) på hvad jeg havde købt fra HOPE, og nu kan jeg løfte sløret.
Jeg købte nemlig denne ternede skjorte, som jeg har gået og sukket efter en måned eller to. Den er utrolig blød, og rigtig god kvalitet – dog kan det selvfølgelig også ses på prisen. Prisen ligger på 1300 kroner. Mærket er iøvrigt svensk og der ligger Hope-butikker over det hele i sverige, så hvis I tilfældigvis snart skal til Sverige, så ville det betale sig for jer at købe tøjet derovre, da det jo er billigere.
For at vise jer skjorten ordentligt, så har jeg sammensat den med to forskellige looks. Det ene er lidt råt og laid-back, hvorimod det andet er lidt mere feminint og girly.
Hvilket af de to looks kan I bedst lide?
Hvad synes I om skjorten?
Lad mig høre jeres tanker for pokker! – Jeg elsker jeres respons.
KNUS WHITTA

 

bloglovinalberte whitta fashion blog

Comments: 15

 • Mai 21. august 201413:42

  Wow, sikke en lækker skjorte. 😀
  Jeg er vild med ternede skjorter! 🙂
  Det er virkelig to rigtig flotte outfits som du har sat sammen Alberte. ♡ Super flot. 🙂

 • Anna 21. august 201416:15

  Jeg kan bedst lide outfit to, mest fordi jeg synes den smukke halskæde er perfekt til skjorten!

  Skjorten er rigtig flot, men jeg synes dog, det er ærgerligt, at du er begyndt kun at købe så dyre mærker.
  Jeg synes, det ville være fedt, hvis du også viste nogle ting frem i en prisklasse, alle kan være med på 🙂

 • Lisa 21. august 201416:52

  Jeg kan bedst lide det første outfit, bare uden hatten 😉
  Det er en rigtig fin skjorte, men jeg ville nok aldrig selv bruge så mange penge på et enkelt item 🙂

 • Pernille 21. august 201418:27

  De første look falder helt klart mest af min smag, da jeg elsker hele det der “i dont give a fuck” look en ternet skjorte så nemt kan give, og når det så kombineres med løst, uglet hår, så har man en vinder.
  Synes skjorten er flot, men ikke til den pris.

 • Caroline 21. august 201419:42

  Wow, hvor er den flot! Det andet outfit klæder dig bedst, da den får dig til at se ældre og mere sofistikeret ud! 😀

 • sine kirstine 21. august 201419:53

  Til dig synes jeg begge outfits fungerer godt, men det første er helt klart bedst.

  Hvis jeg selv skulle have det ville jeg vælge nr. 2

 • Agnete 21. august 201420:00

  wow er vild med begge sæt men elsker specielt 1 og er forelsket i din skjorte <3

 • Ida Yndal Mikkelsen 21. august 201420:19

  Elsker den skjorte, og de to looks!

  Love from Ida

  http://www.idayndalm.com/

 • Laura // stinus it 21. august 201420:28

  Du ser virkelig godt ud i begge looks! det øverste er meget dig-agtigt. altså noget vi ser dig i tit (den stil) men de feminine er helt klart også mega flot til dig! Prøv det noget mere! Du er virkelig flot med håret sat op på den måde – jeg har også kæmpe hår som dig, og jeg er også lige begyndt at bruge den frisure, og jeg eeeelsker den 😉

  Okay en lang smøre – kort sagt: du ser godt ud og det her var en fed måde at vise forskellige stylingsmuligheder! mere af det 😀 😀

  kys Laura

 • Anna 21. august 201422:16

  Her kommer lige et spørgsmål der handler om noget helt andet: jeg har tit tænkt over, at jeg synes dit hår ser så flot og sundt ud! Kunne du evt. afsløre hvordan styler/sætter det, og hvilke produkter du bruger?

  Knus og meget ros til bloggen, Anna

 • Juliane 21. august 201422:46

  Fed skjorte! Kan godt lide outfit nr. 2.

 • Laura 21. august 201423:17

  Kan helt klart bedst lide det første outfit. Det er virkelig flot!

 • Amalie. 22. august 201421:17

  Er helt forelsket i det første outfit. Hvor er dine støvler og din hat fra? ♥

 • Emma-Marie 24. august 20149:16

  Jeg er især vild med outfit nr. 2, som er lidt mere feminint, og hvor du har opsat hår, hvilket ser super cool ud til skjorten. 🙂

Leave a Comment