Outfit for the gant Rugger opening

Outfit gant rugger 008 PicMonkey Collage3 PicMonkey Collage4Jakke: Vintage – Bukser: All Saints – Sko: Pieces – Skjorte: Filippa K – Taske: Erbst&Bjerke

HEJ LÆSERE
Igår viste jeg jer lidt billeder fra Gant Rugger eventet, men jeg fik naturligvis også taget lidt outfitbilleder inden jeg skulle ud af døren til eventet.
Jeg var igår et smut oppe på loftet, for at finde noget af min mors gamle tøj, som jeg kunne tage på. Engang imellem har jeg et “moment” hvor jeg synes at min garderobe er totalt tom, kedelig og uinspirerende. Når jeg får sådan et moment, så er det jo fantastisk at min mor altid har elsket mode, og har nogle ret så lækre items i kasser oppe på vores loft.
Igår fandt jeg hendes gamle jakke, som er lidt vintage-ish, og den besluttede jeg mig for at sammensætte sammen med en lidt mere klassisk silke-skjorte fra Filippa K.
Hvad synes I om outfittet?
Der har været en del outfitbilleder på det seneste – synes I det er for kedeligt? Kom endelig altid med inspiration til indlæg, jeg elsker jeres ideer.
KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Agnete 23. august 201420:29

  Wow du er smuk og sikke en skøn jakke. Oufitsbilleder er virkelig fede pga. det giver et indblik i din stil sådan mere personligt <3

 • Katrine 23. august 201422:56

  Jeg kan godt lide dine outfit billeder, for så kan det give inspiration til hvordan jeg kan sætte mit tøj sammen på nye måder, når jeg ikke ved hvad jeg skal have på..:)

 • Ida 23. august 201423:03

  Outfit billeder er altid så dejlige, dem kan man aldrig have for mange af 🙂 Men jeg savner lidt nogle updates og helt normale hverdagsagtige indlæg – jeg synes det er så hyggeligt at læse om. Bare nogle billeder fra dagen og så hvad man har lavet (uanset om det måske bare har været at ligge i sengen og se netflix, hehe) 🙂 Din blog er virkelig fantastisk, så keep going!

 • Emma-Marie 28. august 201416:38

  Outfit billeder er super cool!

Leave a Comment