Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

The famous T-Neck

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1 Indlæg blog 071

HEJ PIGER
Jeg har rigtig længe gået og ønsket mig en rullekravetrøje.. Sidste år til min fødselsdag fik jeg nemlig en vildt lækker sort rullekravesweater, som jeg har gået rigtig meget med, men lige nu synes jeg stadig at det er lidt for varmt at tage den på, og jeg elsker virkelig rullekraver (har jeg gjort siden jeg var fem år, og fik en multistribet af slagsen) derfor ville jeg gerne have en, som ikke var helt så varm, og som kunne bruges ligesom normale langærmede t-shirts. Så sådan en rullekrave lå på min ønskeliste til min attenårs fødselsdag, men min mor besluttede så for en uge siden da jeg blev rigtig syg, at jeg skulle have en lille sygegave, og det var denne LÆKRE rullekrave fra Ganni. Jeg elsker Ganni og jeg elsker rullekraver, så jeg blev naturligvis sindsygt glad. Stoffet er rigtig lækkert og behageligt, og jeg ved at jeg kommer til at gå rigtig meget med den i fremtiden.

Jeg har prøvet at finde nogle bud på forskellige rullekraver til jer, og linker derfor nedenfor.
Stærk blå rullekrave til 249 kroner: HER
Sort rullekrave til 249 kroner: HER
Lysegrå rullekrave til 159 kroner: HER
Navyblå/Mørkeblå rullekrave til 159 kroner HER

Hvad synes I om min nye rullekrave? Hvad synes I generelt om rullekravetrenden?
KNUS WHITTA
bloglovinalberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Clara Dam 4. september 201416:19

  Wow, hvor er jeg misundlig. Ganni’s ting er generelt så lækre!

 • Agnete 4. september 201417:49

  Du er smuk og det er rullekraver generelt også <3 Men kan selv ikke have dem på for hader følelsen af dem

 • Emilie Bertil 4. september 201417:49

  Jeg elsker virkelig rullekraver, og har kun en i grå i en tyk strik, som også er alt for varm at gå i lige nu, ender med hedeslag, haha. 🙂 – Men så sent som igår bestilte jeg en sort rullekrave på Asos,( http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=3753687 ) Til kun 120Dkk, også ser den virkelig lækker ud. 🙂

  // Emilie
  http://www.emiliebertil.dk

Leave a Comment